The Records: Strictly for The Kids Who Understand What Makes Great Power-Pop!

Joe

Joe hoards and shares.

15 Responses

  1. fahmi says:

    Joe, ini sangat best.

    Aku memang suka band band yang ada er “oozing oooh dan ahhh”. thanks for sharing! ada lagi? hehe

  2. shahrizal says:

    serious layan gila siot lagu nih. nak carik la album kat soulseek heh

  3. Joe Kidd says:

    shah, just click on that full download link and you’ll get on rapidshare untuk seluruh CD Smashes, Crashes And Near Misses! Well-worth segala usaha!

    Fahmi, itu hari si Fahmi Reza ada bawak CD-R penuh dengan mod/power-pop bands, untuk kita share-share. So just ask for it, aku burn kan. Fahmi R is a power-pop freak! I was very terkejut but also pleasantly glad ada kaki!

    Mr. SuperS, “Nyack” ? Aku pun dah lupa boss! but maybe its this band, yang datang dari New York, bergiat sekitar awal 90an: NYACK

  4. supersatan says:

    i remember back in mid 90s, kau ada review satu band called ‘nyack’. aku try google tak dpt. kau ada simpan copy?

  5. Joe Kidd says:

    shah! you’re the man! aku tak tau yang BB dah ada album baru. dang! exciting news. thank you boss! meanwhile guys, check this live show from 1982 – streaming video: here

  6. shahrizal says:

    awesome, thanks joe. tengah download! tak perasan ada link pulak tadi.

  7. supersatan says:

    yup! thanks. nanti boleh aku pegi shop, bawak cd kosong tuan? share2 🙂

  8. shahrizal says:

    eh check out the new bad brains album. nice! read somewhere it’s full original line-up. the best thing is, diorang dah main laju balik, yeay!

  9. shahrizal says:

    no problem joe. thanks so much for the dvd link
    oh yeah anyone wish to keep the video, here’s the link:

    http://pdl.stream.aol.com/aol/us/aolmusic/artists/mvd/badbrains/badbrains_live_1982_full_bb_dl.flv

  10. shahrizal says:

    to play the video, flv player is required

  11. Joe Kidd says:

    The best player and video downloader in the whole wide world is DEMOCRACY

    Yes, nowadays you can download DEMOCRACY!

    But, seriously, it’s good. The software is free, available for both OS X and Windoze. Best is you can create channels and also search for videos! I’ve been using it for three months.

    To play the .flv (flash video) files you’ve download, just copy the file and put in into the designated Democracy folder (for downloads). note: in OS X it’s in the user’s Movies folder. Restart the application and you’ll see the flv you’ve just copied in the “New Videos” tab. Click it, choose the one you want, press play and you can even go fullscreen!

    download it here: getdemocracy.com

  12. Pijan says:

    hoi punkroker jiwang! lyn power pop ka?ini nak cari cikidot dan melepaskan ‘perasaan’ terpendam boleh la hahaha(tension tul ketawa pun nk kena type!)..x boleh lah, hyptonize sioll..
    oi shah! tlg burnkan aku mp3 bad brain baru. kau tlg pakai cd kau dulu boleh?nanti aku ganti.aku dah beli cd kosong 50 keping ni. teng que!
    oh i love you to luv me! oh darling! i cross my heart n burn my pants for you! this is truely frm my deep heart! no matter how hard your dad hates me! i’m stil in luv with u forevah! i’d crushed wit ur lil’ sista bebeh!

  13. xnizangx says:

    bes siot! just got the chance to check it out. being too busy these past few weeks….ahhh! work sucks

  14. OPiUM says:

    saya ada satu website mp3 blog yg khas dedicated to powerpop… try link nie :- http://punkmodpop.free.fr
    pasti puas hati…

Leave a Reply