Wednesday 31st August 2005: In Love With The System 2 @ Paul’s Place

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

5 Responses

  1. xnizangx says:

    weih…guane semer band pahang ni…hehheh…another style of “indie all out” where they bring all perak bands to play KL?? hehehe…cool way to promote your hometown bands to the KL scene. one day we’ll have ulek mayang fest in KL too with all terengganu bands perhaps…!!hahahha…

  2. TOTALITARIANISM says:

    Hehhehhe Cool ….mana ada semua band pahang main…4 band jer dari pahang….yg lain tu dari Shah Alam, kota bahru kelantan dan perak…Anyway thanks to joe kidd..

    Ingat Aedes ingat Metalicca Musical Lounge…

  3. zaxxtypeface says:

    Catarrh?!! Perghh!!! Welcome back to 90’s thrash!

  4. toilet:head says:

    ada lg rupanya submarine ni…..
    welcome back!!

  5. TOTALITARIANISM says:

    Waakakakkakkaka ada maaa…ko sapa mcm kenal jer…sajer je aku nak idup kan balik submarine nie….ini pun aku buat dari kesinambungan gig 1996 IN LOVE WITH THE SYSTEM…kira yang ni part 2 la…yg dulu tu flier joe kidd yang buatkan…maybe next time aku buat tempat lain pulak..kat paul ni banyak sgt org wat gig…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.