Tuesday 30th August 2005: Independent As Hell 5 @ Paul’s Place

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

12 Responses

  1. express-rakyat says:

    banyaknya band………..

  2. umarz says:

    nie semua hardcore ke?

  3. scum` says:

    ouch!!tido sana ek?hehe..

  4. zerox as fuck says:

    gila babi….tuesday pulak tu….
    fucking wish i can make it. prob not. argh

  5. xkhalilx says:

    hardcore sampai mati!!!

  6. xnizangx says:

    heehhehhee…bawak bantal sekali…hahha…OK khalil thanks…ketandusan zine ni….zaman kemerosotan zine semalaya ni…hahahhha…negara akan diisytiharkan darurat kalau zine culture pupus kat malaysia…hahhaha…!

  7. xnizangx says:

    ada sesape nak sewa bilik tak kat TTDi. boleh pilih nak bilik rm300 ke nak bilik rm500. rm500 tu master bedroom. nak duk 5-6 org pun tak kesah…OK!!! kalu ade sms/call aku kat 017 963 9316! satu bulan deposit…OK go!

  8. batman says:

    apasal nama nie sama gan event kat jb tu? takde nama lain ke?

  9. deddy dores says:

    huh…band yg main ni selit asal boleh ker memang dah kompem? denganye ade band yang dah kompem lebih awal tapi xdpt main!! ape citerr??

  10. dhani says:

    aduh. macam mana nih? nak pergi gig ni ke nak pergi yang kat jb?

  11. mohd JAYzuan says:

    from cadillac to geisha main indie rock style camna ye?

  12. scum` says:

    diorg bg free promo cd ah semlm..blom dgr lagi..hehe

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.