Ken Stringfellow in the house! Tuesday, 11th July 2006: Indie-Rock Nite @ Ipoh

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

18 Responses

  1. f?§riq says:

    kene pegi ni!

  2. kalium666 says:

    Bitchin job Bodysurf!

    Can also get some decent hokkien prawn mee, chicken rice and chee chong fan.

  3. mohd JAYzuan says:

    Joe, hang jadi nak interview depa? Kalau jadi bagitahu aku, sebab aku yang akan guide depa. Bole aku set time untuk hang or lepak je la sekali, habis cerita.

  4. alak says:

    whoa..havent heard of ken’s solo project but the posie just reminds me of something..macam kena pergi je..

  5. brayok says:

    bar kita suka
    suka kita bar
    suka suka aku
    kene g…..

  6. alak says:

    hmmm..brader…tapi hari selasa ma..macamana mahu pigi???…jay, tadak weekend punya show ka???

  7. mohd JAYzuan says:

    jumaat, sabtu dan ahad depa kat singapore. the posies headline baybeats tahun ni.

  8. alak says:

    singapore..huhu..

  9. mohd JAYzuan says:

    packing beg dan mari pegi.

  10. alak says:

    ko support ah jay..bag boleh packing tapi ringgit tarak..sape lagi main baybeat???

  11. Joe Kidd says:

    Ken and Beezewax are playing KL jugak. Aidil is doing something about it. most probably kat Little Havana, dekat rumah aku. So ALAK! SImpan duit hang! Must belanja me 3 jugs with your gaji!!

  12. mohd JAYzuan says:

    couple dan deserters akan open untuk show in kl. khamis, 13 july.

  13. alak says:

    Tiga jug cannot lah joe..must remember to save money for bandung..haha..kongsi satu tiger kecik tiga orang..

  14. mohd JAYzuan says:

    oit!! gua ikut weii!! joe ingat update sama gua!!

  15. alak says:

    Jay.hang jadik tourist guide bandung!!!

  16. mohd JAYzuan says:

    gua ok je. kita pegi batu karas, sebuah area laut near bandung. kita kena magic mushroom hahaha. make sure simpan duit banyak untuk shopping!! dan bersedia menjadi gila melihat distros dan stuff!! dan tidak ketinggal awek bandung yang kacukan sunda + belanda… hooray!!!!

  17. BoyDxF says:

    Damn..i wish the Perak 1st and legendary indie band NOTHING still exist… can’t believe that geng grunge dulu giat tukar jadi indie / lo-fi geng pulak after that… kudos to meor and the geng…lama tak pi studio korang…hehehehe….

  18. mohd JAYzuan says:

    Indie Rock Nite esok!! hooray!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.