Thursday, 30th & Friday, 31st August 2007: Merdeka Rock @ MTR, Sunway

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

5 Responses

  1. xabellxeinsteinx says:

    encik joe kidd.ada dengar cerita pasal revenge dan revenge army di suruh stop main dan keluar dari venue time gig MERDEKA ROCK SHOW ni??

    xabellx

  2. shahrizal says:

    what the hell happened?

  3. xabellxeinsteinx says:

    ni ayid habaq kat aku lah kan aku xdapat pergi gig ni.owner venue tu suruh depa stop main(time tuh baru dua lagu kot) lepas tu crowd (revenge army) di suruh keluar atas alasan depa pakai selekeh.la…dah kata rock show..

    tapi organizer dah selamatkan keadaan lah kan.semua settle.
    tapi aku pelik dan hairan lah,dalam banyak2 crowd yang datang,crowd revenge jugak yang depa kata selekeh.

    ahahah.lawak2.tapi REVENGE TETAP ROCK..!!!

    xabellx

  4. rizie says:

    hehe.kau tanye psl band revenge kat joe ke?cam silap orang je.ekekekkee.

  5. xabellxeinsteinx says:

    ahaha.saja je nak buka table.mana lah tahu encik joe kita ada dengar cerita yang lebih detail lagi.ahaha.encik rizie kita apa khabar??

    xabellx

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.