Thursday 23rd June 2005: Steve Towson @ Ameba Music, Ipoh

Joe

Joe hoards and shares.

30 Responses

  1. xnizangx says:

    bacteria records ni label apender sbnrnye??? ade gok aku tengok bdk2 duk pakai baju bacteria records ni…logo serangga perosak rasenye…more info?

  2. sheedy says:

    bukan label nu metal… jay …
    kami label membantu mana2 band yg tersisih…
    paham2 jerlah

  3. f?§riq says:

    anyway, thanks to both of you, jay & sheedy.. sbb sudi amik steve + ness kat medan gopeng + bg pinjam studio.. thanx again.. mmmmuahh!!..

  4. Jay says:

    oh bukan nu-metal ke? aku ingat nu-metal sebab banyak band style tu kat sana.

  5. jimxrawk says:

    thanks for those who came to the show!!!…what do u guys think about the show anyway?

  6. express-rakyat says:

    camner makwe steve tu bawak “chelo” dia tu ke hulu, ke hilir…

  7. f?§riq says:

    mase kat ipoh ness x bwk pon cello die.. hanye steve je yg beraksi..

  8. jimxrawk says:

    haha…yah.hanya steve saja yg action.em,kepada encik khalil…band yg aku main ari tu adalah wish me luck!

  9. sheedy says:

    terima ksih pada fariq & jim (mable) sama Jay….
    kerna sudi berkongsi pengalaman bersama kami di bacteria records…
    terima kasih daun ganja…
    bila mau belanja…hahaha

  10. xkhalilx says:

    haa.. teme kasih fariq and jim.. bagi peluang kitorang main..

  11. xkhalilx says:

    xjimx.. aku dah dapat nama band ko.. mekasih.. minta sain.. hehe..

  12. xkhalilx says:

    oh.. terima kasih gak kat sheedy bacteria studio bagi kitorang lenjan hari tue..

  13. sheedy says:

    terima kasih anda di terima..
    hahaha…
    XkhalilX ko band apo…?

  14. xkhalilx says:

    band aku kocik je.. arrogant inside ourself..

  15. sheedy says:

    okie…encik khalil bukan kocik nyer band tu besor2 gak org nyer…!!!
    hahaha….
    terima kasih kerna sudi bermain di ameba…
    senang2 dtg ler hahaha….

  16. sheedy says:

    luper lak encik nizang yer…
    hang ni org tenganu ka…
    hahaha….
    okie bacteria records ni senang citer label bantuan….
    ler…
    pada mana2 band…
    hahaha…
    hang ada join sky kingdom ka…
    hahahaha

  17. xkhalilx says:

    sz music proudly present:

    SATURDAY LIVE at CASANOVA

    featuring:

    PREDECATE NOT DEFINED
    VISION X
    BRAIN KILLER
    EYU ON PEACE
    BRAIN PROPER
    MATHARI

    date: 9 july 2005
    time: .2.30 PM till 11.00 PM
    entry: RM15.00 + sorf drink
    venue: Casanova Fub Pub, Canning Garden, Ipoh (Perak)

  18. xkhalilx says:

    oraitt sheedy.. kalau ada masa aku datang studio.. siap bawak durian .. hehe..

  19. f?§riq says:

    cassanova fun pub?.. nnt aku nak try pegi survey.. vision x tu main ape ek?..

  20. xkhalilx says:

    kalau tak silap aku vision x main old school..

  21. fariq says:

    band old skool ek?.. band ipoh ke?.. sxe?..

  22. xkhalilx says:

    aku agak la.. vision x tak tahu asal mana.. maybe band sxe
    la kot.. sebab ada x kat ekor dia.. tapi kalau tak silap aku
    band nie pernah main gig diy hardcore gala tahun lepas.. ko
    pergi ke fariq gig kat casanova?

  23. sheedy says:

    wei..
    vision x main rapcore ler…
    diorg cover lagu downset sama RATM….
    korang ni main balon jer…
    hahahaha….

  24. fariq says:

    ler, rapcore ke.. isk isk isk.. aku x tau pegi ke idak.. tgk ar cam ne nnt.. uish!, biar benar.. 2.30pm hingga 11.00pm tu!..

  25. xkhalilx says:

    uit rapcore ek.. baru aku tahu..

  26. jimxrawk says:

    khalil,aku mau follow skali arrogant main kat KL nanti bole?…bole jadi roadie skali…hihihihi

  27. prasanka_burok says:

    wei jim.jadi ke x follow kami p kl.kalo buleh pinjam guitar kalo aderrrrrrrr.

  28. jimxrawk says:

    gitar tara ahh,gank!!…wei,jom beli bass nak?…tp guna duit ko dulu…hihihi…yah,aku jadi ikut.just reserved jen tempat aku.there’s no way i’m going to miss travelling with u guys to KL cus it would be awesome!!!!!!!!!!!!!!

  29. xkhalilx says:

    xjimx.. wish me luck dari batu gajah ke?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.