The Ricecooker Fanzine: Needs Your Support, Collaboration & Ads!

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

23 Responses

  1. johnnydear says:

    so whats your criteria for advertisers?

  2. actually – what your ads all about ? label, bands, etc ?

    we don’t have such criteria but we do have a policy – collectively

    tell us !

    shammir

  3. Today, we’ve recieved our first ads payment from razorback records (USA)

    http://www.razorbackrecords.com/

    thanks so much !

  4. columnist

    joe kidd
    mat nor (scenenary is free)
    no beat (crimescene)
    shaiful xerox (singapore)
    dha (phillippine)
    mike (semusim di neraka)
    yuen
    sinchan
    pika
    fahmi FSF

    wait for confimation 1 columnist from indonesia

    audio reviewer

    amat asas
    pijan gasoline grenade
    nizang nervous
    hatta nirman
    sham uglysmoker
    kid mass separation
    pat apparatus
    wan hazril
    shah mindless show
    tiong tool of trade

    zine reviewer

    mat nor
    no beat
    mike

    hightimeforrocknroll..

  5. -RiP- says:

    wowooo..
    amazing.
    sounds like south east asia version of mrr.
    i think i want to volunteer myself as a shitworker..
    i will drop by at ricecooker later.

  6. syukree says:

    boring …. sek nulis berat2 belaka….

    aku doakan projek ni gagal.

    ty.

    sb – Syukree(not)Bombs

  7. Fizan says:

    Dah, jangan di layan si Syukri tu..
    Kau tengok ni mat..apa kita nak buat dgn budak Syukri ni mat?
    Antara option-option yang aku terfikir adalah seperti berikut :-
    1) Diskusi
    2) Pukul
    3) Buat tak tahu sahaja

    Tolong beri pendapat anda semua..hahahaha…

    Pijan hensem.

  8. Barthelby says:

    I would go with option no 3.

    Syukree has lots of history of being beaten,badly criticized etc, due to his unfunny sarcastic jokes. So i dont understand why people should get offended by this spectacle guy name Syukree. Just let him be. Viva la straight oi!

  9. syukree says:

    ty kerana tak guna kekerasan.

    harap korang open dengan PROVOKASI aku.

    aku dibayar untuk buat semua ini, ALLAH membayar harga yang mahal untuk mereka yang menyampai agama Nya.

    Sejarah tetap akan tercatat, tetapi masanya tetap juga tidak berubah.

    Jika 11 tahun dulu aku cipta Straight Oi! yang sesat lagi menyesatkan,

    sekarang aku mengajak kawan2 supaya kembali kepada agama Allah iaitu ISLAM.

    Buat permulaan, jangan tinggal sembahyang 5 waktu.

    Aku sendiri berdoa agar Allah memberi kawan2 aku hidayah untuk kembali ke jalanNya.

    “Islam itu datang dagang dan akan kembali dagang.”

    syukree – Pejuang Islam

  10. yuen says:

    Ada tema ke Shammir? Ke kolum pasal apa- apa je? Saya suka tema.

  11. Fizan says:

    Yuen, Shammir tak berapa sihat sekarang.
    Well..tema? maksud kau fanzine tema?
    Kalau nak ikut contoh fanzine lain macam MRR, Razorcake, Profane Existence, SF&L etc..walau apa pun tema yang keluar untuk setiap issue tu, columnist tetap stay dengan cerita masing-masing dalam column diorang.
    Maksudnya, tema setiap issue boleh di kongsi dalam satu artikel lain samaada akan ditulis beramai-ramai atau oleh seorang penulis sahaja.
    Jadi orang tak akan bosan untuk baca setiap story dari columnist dengan kisah-kisah yang pelbagai.

    on behalf,
    Pijan

  12. Joe says:

    Yuen, personally I would like to know what’s happening in Kuching in terms of the DIY scene. But I think you can append that after the main article (of whatever you want). But it’s up to you really. Currently we have no limit of words per column (but MRR has started to feature that in their latest issues) but do keep it within reasons.

    cheers boss!

  13. shahrizal says:

    i dunno about you guys, but i would love to read about how did you guys got introduced to hc/punk (or the underground scene if you would like to generalize), get involved with the hc/punk scene, back in the old days. and describing how it was back then compared to now. like introductory la ni kononnya. there are different people do columnis for this zine and i’m sure you guys have your own stories, different timefame and different point of views. i’m pretty sure people would be interested in reading that la i think. i dunno, just my suggestion lah boss(es) hahaha

  14. yuen says:

    Eh macam dah bukak forum: “What do you want to read in a ‘zine?” je.

    OK oraits. I have obliged myself to come out with the Kuching scene report, but that is yet to be done- as I need to interview the bands a little, synthesize, write, and then send back to the bands/individuals involved for feedbacks on how they think it is written, edit, and then baru siap.

    Mungkin tak sempat untuk itu.

    “Keep it within reasons”. OK Joe. I won’t merapu panjang.

    Fizan: Shammir tak sihat?..wuih, mesti overworked dekat ricecooker kan? Kesian kesian.. Faham idea tema/kolum yang kau maksudkan..

    Keep it up folks!

  15. rizie says:

    tak sabar nak tunggu zine ni rilis..bile tu agak2 nyer..wuhu..arap2 ianya akan kuar sekali dengan Flip Flop Compilation! ahaks.biler laa agak nyer akan terbit..

    to syukree :ustaz azhar mung ning!!!..hahaha…REVOLUTIONARY ker REVOLUTINARY…hahaha…berat nanang!

  16. syukree says:

    haha,

    serius ni.

    kepada kawan2 yang prihatim.

    mari kita pergi melawat SHAMMIR yang sekarang berada di Hospital.

    Untuk maklumat lanjut call aku 017 272 4051.

  17. Joe says:

    syukree, this matter is supposed to be “secret” la boss! Shammir doesn’t want people to worry lah.

    memandangkan kamu sudah pecah lobang, here’s the scenario – Shammir has been having demam-demam since Sunday and it got severe so he was warded. Turned out ada gastrik. But he’s recovering. Most of us will visit him soon.

  18. Fizan says:

    syukri..syukri..
    kenapa lah kau x join tabliq aje dan ikut rombongan ke India dan Sri Lanka..lagi byk pahala kau dpt lah drpd nak berdakwah kat sini..

    Btw, sebelum apa2 pendapat bernas mu itu yg cuba mu balas padaku, awal2 lagi aku bersetuju aje lah pd pandangan-pandangan antillectual mu itu..sekian dr musuhmu Pijan..hahaha

  19. hello very good people !!!

    first of all, thanx kepada sesiapa yang datang melawat aku di hospital -share a laugh ..its really reduce my pain he he
    currently, aku berehat to recover of my 15 jahitan and all my virus internally after being thru an operation. its might takes around 2-3 weeks or maybe 1 month.

    hope all audio reviewer do visit the ricecooker shop for doing the review soon.. (more more honest review) also the columnist do submit their column before 31st december as we work on dateline (actually we have a standard of 1000-1500 words per column)

    i still waiting for ads payment, its seem not so banyak – but the zine will goes on cost price as we’ve agreed. below RM2.00 each.
    i hope local labels support more on ads payment, cos its seem oversea label more much interested to put their ads – what happen to the local scene, man ?

  20. Few update :

    first of all – Sorry !! the zine is delayed due of my absent for around 2 months.

    the ads payment/donation still far away from our target to make the zine available for Free. yet the zine will available at printing cost minus the ads space payment + donation.

    People that already finished and submit their column :

    Shaiful Zerox
    Dha
    Cher
    Zaki
    Hatta Nirman
    Mat Nor

    still waiting for other to submit their column before 31st january 2009,

    reviews section
    still very low –
    reviewers : do contact us to arrange something out soon.
    its just about 30 reviews from 100 (our target)

    anyone that interested to contribute , you’re still welcomed.

    shammir
    on behalf the ricecooker zine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.