The New Year Raid: “Ganti pesta langkawi, konsert lepas geram geng black metal” ‚Äì Harian Metro

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

24 Responses

  1. scum` says:

    pemuda tuh..iskk..kenapa lah kau tak pegi celebrate kat thailand jekk..kau gersang sgt ehh?kalau pegi gig ada dpt ehh?

  2. shah says:

    “Setiap tiket dicop dengan perkataan ‚ÄòPaul‚Äôs Place‚Äô sebelum diberikan nombor siri khas bagi membolehkan pemiliknya mendapat cabutan nombor bertuah.”

    cheh, ada cabutan bertuah ke ? dpt kambing free kot ? bodoh punya Metro

  3. MoKUjiN says:

    hehehe .. tergelak gelak aku baca .. sebab tu la aku paling menyampah nak baca metro .. rosak mental aku nanti

  4. f?§riq says:

    pandai¬? je dorang reke cerite..

  5. Gorechestra says:

    “Malah katanya, semua remaja berbaju-T hitam itu sanggup berasak di ruang sempit dan bercampur gaul antara lelaki dengan wanita, sambil melakukan aksi SEPERTI MEMUJA SYAITAN.”

    (ada orang taruk kambing hitam kat tengah circle moshpit ke hari tu?)

    HARIAN METRO LEBIH BODOH DARI SEGEROMBOLAN KAMBING HITAM.

  6. MoKUjiN says:

    uish .. ada ke die tulis macam tu .. rabak sey diorang punye fitnah .. lagi sekali aku nyatakan .. aku mmg benci metro

  7. syukree says:

    ala mamat tu SB lah .. taktik ni dah lama dah dorang pakai … dah basi dah .. sejak zaman reformasi lagik

  8. lipas says:

    polis babi….aku bnasib malang tak dpt pegi gig tuh…kalu tak muka masuk paper tuh…

  9. lipas says:

    sejak bila lak uphold main black metal…dah tak old skool agi ke…..i quite surprise that the gig got raided by the police because the day before the gig i was jokingly said to my friend that the flyers of the gig is going to draw some attention by those pigs(cops)….like a quote in malay…mulut masin….hehehe….fukk police…and fukk metro

  10. syukree says:

    saya syukree akan cuba memanaskan isu BLACK METAL!

    aku nok tulis guna bahasa tranu. mung ingat dok kejadiang yang kena kat aku bulang 10 2003? siapa dalang kara tu? dok kang lupa doh! natang mung!

    lepas hampir dua tahung lebih akhirnya DESTINY telah membalas lebih teruk lagi ke mung semua. mungking ada jugok hok dok kena mengekena. nasib lah kang.

    lepas hampir sejang aku disoal siasat. pastu kena mengaku saloh depan ramai2. lepas kena pukul. dan barang aku kena rampas. skarang giliran mung pulok.

    mung kena soal siasat, 8 jam duduk balai, masuk tv, kena gaku black metal, barang pulok kena rampas. sama dok? sama je.

    DESTINY tetap bersama aku.

    memang aku gie balai malam tu. sebab aku gie cara ngajing, dok kan set mung nok bahang aku depan balai polis pulok. bodo sangat mung buat kija gitu. aku gi sebab set2 aku ada kena jugok. nok wak guane. saper suruh gi.

    THIS IS MY REVENGE! lepas ni mungkin tempat gig kena bom pulok. mung molek sikit. sek Jemaah Islamiah (JI) ramai dok lening di malaysia.

    Selamat tahun baru semua! Ini baru pemulaang! lepas ni tentu panas. dang akang ada hok guna nama pelsu nok balas balik komeng ning! dok takut lasung!

    your sxe black ‘anarkis’ metal ‘fight club’!

  11. zaxxtypeface says:

    Media: Misbehave Educational Doctrine In Action!

  12. Jim-B says:

    MEDIA MMG CAMTU!!! BODOH NAK MAMPOS!!! TATAU CITER MAEN PETIK JER!!! INGAT LANGKAWI NGAN JLN KLANG LAME TU DEKAT KE? BODOH NAK MAMPOS PUNYE METRO!!! PASNI JOM PAKAT RERAMAI LEPAK KAT MEMANE, KITE WAT RITUAL BAKAR METRO!!! BARU TRUE BLACK METAL!!! (ORG METRO PLZ TAKE A NOTE)

  13. MoKUjiN says:

    syukree .. sakit kepala aku tak paham

  14. lipan says:

    mmg gampang sambut nw year kat balai polis…..terkilan tak dpt tgk crystal lake perform…redneck gampang

  15. lipan says:

    metro bangsat…tak puas ati dowww…gampang…kelab kat KL taknak pulak diserbu…ni suma politik….bangsat…

  16. syukree says:

    mojukin.

    suruh joe kidd transtate ke dalam bahasa melayu pasar. 🙂

    tak faham tak panaslah macam ni. biar lah. aku dah sejuk plak.

  17. Cat_Gurl says:

    METRO SUCK!… Media bustard!… nyusahkan org! nasib mak bapak aku tak caya metro…! bodo punyer Metro.. !!

    Gi mampus la wartawan2 yg tulis dlm Metro tu… duk utan la senang.. kalu tak tau apa-apa.. jgn tulis suke2 ati.. bodo tul!

  18. the doctor says:

    what the–?!i guess whoever wears a black t-shirt must be a satanist according to the metro-why not organize a demonstration in front of the metro building…but don’t bring any goats or farm animals because,well,you know how that goes-leave your farm animals at home-do not bring them to gigs…bad press….fuck the fool right-wing lying media-not just the metro but cnn,cnbc,rtm,and all those motherfuckers-LIARS

  19. BoyDxF says:

    hardcore memuja syaitan??…maybe they meant darkside hardcore..ha..ha… What the fuck la…
    Aku pun tak suka Metro…since kes Anuar Reformasi lagi..aku baca je aku menyampah sebab byk putar belit….

    mana kena la kami punya gig ngan sex party..tak kena langsung….but if banding kan ngan Zouk maybe ada la persamaan ..or compare ngan rave beach party kat PD hari tu…ha..ha…

  20. kandos says:

    susah btol…sesapa pakai baju hitam jer terus kene chop black metal. satu cadangan: lepas nie, kalu ada gigg metal ke hardcore ker punk ker, kita buat theme nationalist. sumer yg dtg pakai baju melayu, sampin n songkok. pasnie main lagu ganas2. pastuh kita sendri report polis kasi diaorg raid gigg tuh. kita tgk nanti diaorg nk charge kita atas dasar apa. lets make fun of them

  21. scum` says:

    buat cam party sambutan hari raya?huhu.kang lepas ni depa duk cakap,”remaja tidak menghormati baju kebangsaan..bla..bla..bla..” fck!

  22. Sofeeyoh longhan says:

    OK…….Awie….Gooooood
    nink…….

  23. bbb says:

    saya rasa dia orang bodoh! kalu dah pegi tempat cam tu buat pe lagi buat tu lah !! metro tak bodoh but org yg pegi tu bodoh. cuma aku tak setuju yg pakai baju hitam semu black mental mane adil!!!!

  24. remy666 says:

    metro ngan polis same je..
    dua2 bd0h nk mmpus…
    ade ke second combat metal???
    die hardcore ade lar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.