The Daighila Deportation Debacle: Some Thoughts

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

56 Responses

  1. rizie says:

    woi pijan,jgn blk lagi…sembang2 dulu kat sini..ekekekek…
    kau main gitar ikut beat drum aku laa…hahahah
    nanti aku dah terer main drum,kite buat band..pastu kite perform sambil berbogel..ok tak?
    ahaks…

  2. Pijan says:

    “Only youu are the reason for my drunkeness..now I know I never changed my mind, cuz youuu are the reason for my drunkeness..now I know I never changed my mind…you the reason for my drunkeness…”
    Rizie kau kena dgr band ni! lagi best dr greenday! skg aku rasa kau dah dpt line-up kat sini!

    Yes Mat! Seasick Pirates! The only one pop-punk band released by Nuclear Blast! Shit! I can’t get their second Lp ‘Party Of Helicopters’.
    Shah! cari!

  3. zkuning says:

    ya lah memang joe ada bayar sama itu hantu jembalang memporak perandakan dia punya periok nasi. joe kidd memang ada simpan toyol dan bomoh sebab kat sini bukan banyak samseng dan mamat yang lancang lidah, kat sini banyak yang mengumpat macam pondan ketagihkan batang aje. jadi pijan tu dah jadi macam lebai sama saja macam aku cuma ini dua lebai ada kurang ajar punya dan kadang ladang macam shiok sendiri aje hehe

  4. thee dr. says:

    Yeah drunkness…my bad–me and Meny (ExCx gitarist) used to jam it and he would sing, so…

  5. lori says:

    sometimes immigration ppl always made me laugh..standing hours at narita’s while the officer look at my photo on my pasport and seaman books coz i am look different on both..lol then he have to ask another 9 officer opinion n after that they let go me hahaha and malaysia immgtn auth that i hv been dealing with for the pass 1 year quit cool lah but then its another story..

  6. lori says:

    btw gig 98 kat klang tu memang layan..tapi lupa kat ner since mabuk dah kat sebelah chi-liung plaza masa tu hahaha zaman klang mundur dah terasanya kini..still remember lepak2 with some of the anarcho-punk guys and give some mcshit brocure to public in front of KFC jalan taiping hahah

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.