The Bollocks – Revival CD!

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

12 Responses

  1. mohd JAYzuan says:

    viva la punk!

  2. dean says:

    wow wee! gilaq ni!

  3. ekspres rakyat says:

    Yeargh! ini yang aku tunggu2 ni… Gila rabaks!!! Ini gig musti pergi bro… 27 Januari 2007 ni dorang perform kat Melaka…

  4. ekspres rakyat says:

    Yeargh! ini yang aku tunggu2 ni… Gila rabaks!!! Ini gig musti pergi bro… 27 Januari 2007 ni dorang perform kat Melaka…Jom pegi tengok…

  5. xnizangx says:

    if people want to buy wholesale like 10 copies…then how much? mane tau aku ade duit lebih2222…beli utk org kampung sekali harun…

  6. SANGSARARECORDS says:

    wholesale price is RM6.00 (excluded jewel case and postage)
    min 10 copies .. thanx shammir

  7. rizie says:

    umm.nizang.molek le tu.beli byk2 untuk org kapung.ehehehe..
    gile best..tp,aku tak puas ati ngan membe aku.die ilangkan kaset the bollocks aku.masuk ni dah 4 taun.tp still aku ingat psl kaset tu.syg wooo..mase tu gua skolah lagi.hampeh.kite punyelah jage bende rare mcm tu.ummm….

  8. adik says:

    attention!!! Bollocks were not confirm yet performing at melaka as attach on flyers,we’re still on discussion with organizer..peace

  9. sukma says:

    nice release,…cant wait…shammir nanti reserve kat aku hehhe
    – einrakus –

  10. ekspres rakyat says:

    apo cerito eh? den donga ado band nak mintak payment tinggi komain laie…?

  11. ekspres rakyat says:

    yo botul ko?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.