Sunday, 9th March 2008: Bleeding Through @ Ruums

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

6 Responses

  1. madmax says:

    kepak?
    korporatnya!!!!

  2. xpojiex says:

    kepak..?

    apakah?

    😀

    hadko koporat suxx..!

  3. CONGATHREAT says:

    skulls with wings nowadays means shiet , dah tak threat dah, since when bullet belt and tengkorok jadi family friendly , ‘Familia Bernombor’ boleh la eg. X47500X, X01744598X . nowadays dah jadi, “mommy ,daddy belikan i bullet belt for hari raya plsssss ” heh

  4. khairul azizi says:

    corporate core sux eh?

  5. huargh…dah lame aku x dgr HC no…aku rase singapore ade lagi kot…sakt sini x nampak lagi…but kalo pasal bullet belt…x reti aku nak pakai…huargh…yg aku tau pakai belt canvas dgn belt kadbod aku reti la…kalo belt canvas kat kg boleh dapat bawah $8…kalo belt kadbod kat pasar malam $10 dpt 2 kekadang…tengkorak terbang….huhuhpastu tengkorak darah…fuiyo…ganas2…

    man kalo aku ckp kat mak aku nnt kawin nak wat dread dgn tatoo tengkorak kat lengan ok x????dread x byk nak 2-3 je wat geli2…huhuhuh boleh jadikan trend gak tu…jgn marah aaa

  6. CONGATHREAT says:

    LOL! aku suka pakai belt tali rapia , yang terbaik lah , siap boleh bawak spare lagi , serious aku tak main2 aku pernah buat , !! amboih , bukan main lagi kau ye , mentang mentang nak naik stage duduk sebelah menyebelah dengan permaisuri sehari , jaga kau ye , aku tepung tawar kau dgn renjisan Absolut Vodka dan Jack Daniels nak?! wei aku ada 9 batang laaaa , bukan geli geli dah , siap calar balar dah … darah darah , tattoo tengkorak tak main ……. baik tattoo muka aku jer , tengok pun tak bosan 🙂 . Jim kau nie , kerja dekat2 tak pernah nak lunch ngan aku , sampai ati……

    p/s: kad kau aku dah dapat, ko nak hadiah apa? belt buckle tengkorak nak?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.