Sunday, 9th December 2007: Akta//Angkasa & Spartak, The Annexe

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

9 Responses

  1. shahrizal says:

    road tax! super awesome flyer!!!

  2. dean says:

    kalu dah mat rempit, kemana tumpahnya kuah kalu bkn ke flyer

  3. duan says:

    cayalah ini gig 🙂

  4. arwith_utarid says:

    Markette siot!!

  5. Luz says:

    Helo kawan-kawan. Asasnya pada 9 Disember ini, begitu banyak sekali acara berlangsung sekurang-kurangnya di sekitar kota kerongkong-asap Kuala Lumpur ini. Bermula acara mega kugiran dari jauh sinun, acara teraskeras juga, acara-acara informasi hak dan pelbagai lagi acara sedarnya saya berlangsung ceria pada ahad itu nanti. Jadi saya sebagai penulis sumbangan ingin memberitahu bahawa Killeur Calculateur tidak dapat menhadirkan diri untuk bermain di acara ini kerana terdapat sedikit masalah peribadi atau teknikal yang mungkin tidak dapat dielakkan oleh mereka, justeru pada akarnya mungkin tiada kugiran lain akan ditukar ganti. Jadi acara ini akan diteruskan seperti mana yang akan saya curapkan di bawah. Sebarang kesulitan jangan salahkan hubungan sulit pada fail sulit. Terima kasih.

    Acara ini pasti janji Melayu. Saya rasa biasa. Ini dia:-
    5:00pm-5:40pm – Mom’s on Strike
    5:40pm-6:20pm – Analog Six
    6:20pm-7:00pm – Zeue
    7:20pm-8:00pm – Akta Angkasa
    8:00pm-8:40pm – Suara Anak Muda
    8:40pm-9:20pm – Spartak (Australia)

    Jika anda rasakan tiketnya berpatutan pada harga lokal RM12, marilah datang bagi memeriahkan suasana majlis. Dukacita dimaklumkan Jaminan Kolektif tidak dapat aktif berikutan jadual harian yang memuncak dan sedikit percaturan transportasi. Maka, tiada makanan eksperimen lagi buat kita. Terima kasih kerana membaca kerana sayang sekali, kita semua suka membaca.

  6. arwith_utarid says:

    walaupon takde makanan eksperimen aku akan dtg jugak!

  7. mrbadol says:

    gig yg best..suma band talented as fuckk!!!Spartak mmg best gile!!cuma yg slack sket time set Zeue,ade sorang mamat nama pijan menyalak+menjerit ‘nonsense’ bila vocalist Zeue nk communicate ngan crowds..plz,respect pada band yg perform..evan if kau tak suka band tu,ape hak kau nk kata mcm tu..suma nie common sense la,brader…pk dlm2 dan renungkan…

  8. Pijan says:

    hoi pelawak badol! kelakarlah lu ni! lu ni mmg bagi panas line lah! petik2 nama aku apa hal? lu sapa ha? bagitau lah. then only aku boleh deal! kalau tak, fuck off!

    p.s kau org semua jgn layan budak penakut mcm badol nih! berani dlm intenet je..fikir lah sedalam-dalam dan renung-renungkan lah.. ya allah ayat macam jejak rasul plak! mana punya line ntah ni!

  9. zui says:

    wah…panazzzz…baru je nampak azwan ali kt klcc tadi

    amboi3 (cangkuk jari kelingking)

    malatop!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.