Sunday, 30th March 2008: Horse The Band, MCPA Hall

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

158 Responses

  1. hampeh lu tiong…wah malas la nak mandi bunga…skang ni kita layan mandi lumpur la…mandi hujan asid…huargh…tgh musim ujan nie…malas aa mandi bunga, kalo mandi pun busuk gak…x pe nnt aku taruk minyak atar bebyk…kirim org pi umrah beli…huargh….lepas aku kawin nnt aku nak main futsal ngan korg…amacam kalo lepas majlis aku…aku blanja main futsal yok… huargh…

  2. mohd tiong says:

    ehehe..bole je nnti main futsal..idea blanje main futsol tu aku rse bernas tu..di persilakan kalo nk blanje..ehehehe..

  3. limtat says:

    aku nak join men futsal bleh ke bro tiongggg??jimmyyyyyyyyy??

  4. mohd tiong says:

    lim tat hand dok mane?name ape ni?nk panggil limtat ke ape ni?kat mane nk tgk gambo?ehehe..kite org mmg dlm proses nk buat team yg mampu klhkan team malaysia ni..ehehe..

  5. aiseh ni limtat yg jual pantun kat cik ros ker???huih pemes ni……ni lim tat tokeh kedai tayar ni…fuiyooo…ya ya, nak wat team name harimau tua…sbb harimau muda dah ade…

  6. ABBAS SALIMI BIN HUSSAIN says:

    burung apa bawah pokok?

  7. burung selindit…pastu dalam laut ade sotong,
    dlm sotong ade laut…pastu aku dah x igt…tolong sambung en. abbas

  8. zika zika says:

    Aku nak join main futsal sekali boleh ahh. Daripada terjebak dalam aktiviti yang tidak berfaedah ni boleh ahh. Mana nak register ni?

  9. su su nie nie says:

    burung murai ke?

  10. amad says:

    assalamualaikum kawan2,salam sejahtera..

    berdasarkan apa yg telah berlaku,yg menjadi buah mulut ramai kawan2 smua..kami d sni ingin mintak maaf atas segala kesalahan ,terlajak kata,atau apa2 yg telah menyinggung perasaan anda smua..

    kami mintak maaf atas isu homophobic yg telah berlaku..mgkin ramai lg yg ingin bertanya,sesi soal jawab berpanjangan dan mungkin tidak berkesudahan.. harap2 selepas ini tidak ada lagi isu yg ingin diutarakan kpd kami..
    kami mengaku segala kesalahan kami atas statement mengenai bapuk,pondan n so on.. bukan kami tidak menghormati mereka.malah kawan2 kami juga ada diantara mereka..kami tidak langsung membenci golongan ini,dan mungkin ada rakan2 di sana yg salah mengerti ttg apa yg ingin kami sampaikan..kami tidak membenci mereka,tp atas sesuatu peristiwa yg berlaku yg melibatkan rakan kami dan golongan2 ini,kami hnya sekadar ingin menjelaskan bahawa ada yg teraniaya dan ditipu oleh sesetengah golongan ini..bukan smua ye..

    dan kami tidak bermaksud ttg kawan2 yg lembut,lelaki pondan etc. sperti di ipt dan di dalam komuniti masyarakat.. tetapi dispesifikkan kpd golongan yg menjual maruah diri di kaki2 lima,lorong2 gelap ditambah pula dengan sikap mereka yg menganiaya insan lain..golongan ini yg kami maksudkan.

    jadi apa yg telah berlaku dan apa yg anda katakan kepada kami, kami terima secara terbuka..sekali lagi kami memohon maaf kpd anda semua..kami sedar kesalahan kami..dan kami berterima kasih kepada individu dan pihak2 tertentu yg sudi menegur kesalahan kami..dan kami bukanlah homohobic..
    semoga kami diberikan kemaafan dan kami sedar yg kami juga insan lemah..nobody’s perfect..

    so harap anda dt 4ward kpd rakan2 yg lain..
    assalamualaikum..

    -Justkneeta

  11. amad says:

    aku palie justkneeta
    so kalu pe2 masalah sila bgtw k..
    sowie lmbt explain kan coz baru taw..

  12. scum` says:

    errr..
    budak budak lain dlm band ko tak bgtau kot?
    maksud aku, sebelom artikel aku keluar kat zine xSPOMx #13, kalau tak silap aku, adamox dah baca dulu artikel tu.
    band ni takde bincang sama sama ke masalah?

  13. amad says:

    KEPADA SCUM SERTA RAKAN2 RICECOOKER..

    pe yg diorng bgtw kat aku sebelum gi tour pilipina dh setel..
    tp bila dh tahap krtikal aku kena bersuara ..
    aku jarang amik port coz aku bz ngan keje..
    so benda2 ni aku jd kurang taw..ricecooker ni pon kawan lama bgtw..

    lagi skali kami MINTA MAAF kepada semua pihak atas pe yg berlaku..setiap manusia tidak lari dari kesalahan..tp pada pendapat aku la SEPATUTNYA kamu bg teguran dan nasihat pada kami sebelum mengeluarkn artikel kamu to xpon bincang ngn kami dlu..

    INSYAALLAH pasnie kami akn lebih berhati2..

    so aku HARAP pasnie xder lagi cite salah paham nie..thnx yg sudi menegur kami..

    kepada rakan2 sekalian,,

    assalamualaikum kawan2,salam sejahtera..

    berdasarkan apa yg telah berlaku,yg menjadi buah mulut ramai kawan2 smua..kami d sni ingin mintak maaf atas segala kesalahan ,terlajak kata,atau apa2 yg telah menyinggung perasaan anda smua..

    kami mintak maaf atas isu homophobic yg telah berlaku..mgkin ramai lg yg ingin bertanya,sesi soal jawab berpanjangan dan mungkin tidak berkesudahan.. harap2 selepas ini tidak ada lagi isu yg ingin diutarakan kpd kami..
    kami mengaku segala kesalahan kami atas statement mengenai bapuk,pondan n so on.. bukan kami tidak menghormati mereka.malah kawan2 kami juga ada diantara mereka..kami tidak langsung membenci golongan ini,dan mungkin ada rakan2 di sana yg salah mengerti ttg apa yg ingin kami sampaikan..kami tidak membenci mereka,tp atas sesuatu peristiwa yg berlaku yg melibatkan rakan kami dan golongan2 ini,kami hnya sekadar ingin menjelaskan bahawa ada yg teraniaya dan ditipu oleh sesetengah golongan ini..bukan smua ye..

    dan kami tidak bermaksud ttg kawan2 yg lembut,lelaki pondan etc. sperti di ipt dan di dalam komuniti masyarakat.. tetapi dispesifikkan kpd golongan yg menjual maruah diri di kaki2 lima,lorong2 gelap ditambah pula dengan sikap mereka yg menganiaya insan lain..golongan ini yg kami maksudkan.

    jadi apa yg telah berlaku dan apa yg anda katakan kepada kami, kami terima secara terbuka..sekali lagi kami memohon maaf kpd anda semua..kami sedar kesalahan kami..dan kami berterima kasih kepada individu dan pihak2 tertentu yg sudi menegur kesalahan kami..dan kami bukanlah homohobic..
    semoga kami diberikan kemaafan dan kami sedar yg kami juga insan lemah..nobody’s perfect..

    so harap anda dt 4ward kpd rakan2 yg lain..
    assalamualaikum..

    -Justkneeta

  14. lori says:

    kita akhir salaha faham ini dengan bait2 lirik dari aerosmith..sekian

    Cruised into a bar on the shore
    Her picture graced the grime on the door
    She a long lost love at first bite
    Baby maybe you’re wrong but you know it’s alright
    That’s right

    Backstage we’re having the time
    of our lives until somebody say
    Forgive me if I seem out of line
    Then she whippedd out of her gun
    tried to blow me away

    Dude look like a lady (4x)

    So never judge a book by its cover
    Or who you gonna love by your lover
    Love put me wise to her love in disguise
    She had the body of Venus
    Lord imagine my surprise

    Dude look like a lady (4x)

    Baby let me follow you down
    Let me take peek dear
    Baby let me follow you down
    Do me, do me, do me all night
    Baby let me follow you down
    Turn the other cheek dear
    Baby let me follow you down
    Do me, do me, do me, sue me

    What a funky lady
    She like it like it like it like that
    He was a lady

  15. scum` says:

    nice song.
    hehe.

    ok lah palie, aku sdh paham sekarang.
    aku bukan taknak bincang, cuma kalau tanya byk byk kang, takde sapa nak layan.
    mcm emel aku yg tak berbalas.
    maybe korg bosan kena tanya byk byk.
    sbb tu, kalau dah setel, kena la kuar statement yg jelas utk semua org.
    bukan pada sesetengah org je.
    sebenarnya, benda ni tak setel pun sebelum korg tour filipina.
    sbb tu jadik mcm ni.
    kami tak tuduh melulu justkneeta ialah band homophobic.
    ada cerita cerita, malahan ada video.
    kami cuma nakkan penjelasan.
    itu je.
    dan bila emel tak berbalas, artikel keluar, takde siapa cuba utk beri penjelasan, ni lah jadinya.
    kitorg yg menegur pun bukan nak tunjuk bagus or berlagak ke ada knwledge.
    ada knwldge, kita share sama sama.
    sbb tu tegur 🙂

    aku harap, korg betul betul bukan homophobic.
    dan aku harap bila berlaku sesuatu seperti kejadian penipuan oleh golongan tertentu, salahkan individu yg buat tu je.
    salah paham ni berlaku sbb apa yg korg katakan kat atas stage tu mcm menjurus utk menuduh kepada semua ‘pondan’.
    itu dia.
    thnx sbb sudi bersuara akhirnya…

  16. adamox says:

    welcome scum…

    ni aku adamox guitarist justkneeta…sory sebab aku tak reply email ko maklumlah bz juga kurang ambik port tapi aku harap ko memang betul dah faham tentang apa yang kami maksudkan dan kami MINTAK MAAF jika ia ada menyinggung sesetengah pihak so utk pengetahuan ko sekali lagi JUSTKNEETA bukan band homophobic dan seingat aku kami dah menyatakan pada headline yg kami bukan band homophobic pada tahun lepas. Mungkin penjelasan itu kurang kukuh so kami keluarkan statement yg lebih jelas and terus terang supaya tiada lagi perselisihan faham antara kita semua dan aku rasa ko dah baca kot sebab bassist aku dah post comment semalam dan aku sudah post ke semua pihak yg terlibat dan tersinggung melalui myspace. Selalunya apa2 masalah akan dibincang dan kami akan sebulat suara menyatakan jawapanyer cumer pada isu ini kami lebih detail kerana ramai yg menegur dan terima kasih atas teguran anda semua.:). Tentang video di youtube itu aku tak leh delete kerana video itu dipost oleh band brunei dan kalo nak suruh delete pon tak leh jugak sebeb aku tiada ctc mereka, jadi seperti ko dan rakan2 seperjuangan yg lain yg sudah lihat video itu dpt memahami menagapa kami tidak delete video itu. Jika ada sebarang pertanyaan yg lebih detail dan sebagainya, boleh msg di ms, email dan disini tapi mintak maaf jika ianya terlewat dibalas dan sebagainyer. Kerjasama anda amat dihargai.

    Kepada duan, haq dan juga rakan yg lain, kami memohon MAAF jika terlambat memberi penjelasan dan juga terkasar bahasa. Kami harap tiada lagi persengketaan antara JUSTKNEETA dan juga band dibawah naungan THIRD ARM RECORDS juga REVOLT & CHAOS. sekian, assalammualaikum.

    -adamox a.k.a x5678x-

  17. amad says:

    ok scum..
    thnx banyak2 kerna memahami kami..
    so mintak tulun jasa anda kalu kuar lg zine ang to tulun la bgtw yg justkneeta bukan band homophobic supaya rakan2 kite di scene tidak akn salah paham dan pandang serong pada kami..

    so p2 masalah bgtw kami k..

    tulun bgtw rakan2 ye..

    aku arap kite dpt bersua..

    assalamualaikum..

  18. haq says:

    ok adam.
    thanks untuk penjelasan.
    aku post video disini pun bukan nak cari pasal or nak jatuhkan mana2 pihak terutama justkneeta. aku cuma mahukan penjelasan.
    so now for me things are clear, and aku rasa x ada masalah antara band aku, label aku dan kwn2 aku.
    so now we can enjoy the show and show horse the band how crazy malaysian can be.
    see you there!

  19. adamox says:

    orite!!
    nice 1 lad!

  20. to justkneeta
    thanks for the explaination,
    ha kan senang mcm tu, lengkali mcm aku ckp kali nak express ketidakpuasan hati, kemarahan etc cuba spesifik sikit…kami disini bukan nak menjatuhkan seseorang sedangkan kami cuma nakkan penjelasan…aku pun bukannye tinggi sgt knowledge…mcm zezam ckp…kalo ade knowledge sebarkan…kalo nak promote gaycore pi letak lagu limp wrist – i love hardcore boy…yg tu mmg best…hehehehe…kalo nak jadi muslimcore jadi ‘racetraitor’ depa kira mcm band nasyid dlm hardcore la heheheh…ade di selang2kan mesej yg bagus(tlg betulkan kalo aku tersilap, ni ape yg aku phm tentang lirik dan penyampaian mereka)…bukannye ade muslimcore je…christiancore pun ade…hehehhe…
    zezam jgn lupa dtg ahad nie…bwk awek ko skali…aku nak tgk ko pakai baju melayu dgn telinga bercacah ko…huargh…jemput ye…yg risau vegeterian ade aku siapkan 1 meja…ajakla budak umah ko skali… 🙂
    to haq thanks for the video…this is 1 way for us to ‘bincang-bincang’, and its a good thing to do…among us…memperkukuhkan scene (if you call this a scene) for me its more to lifestyle n the way of us to tolerate n communicate with other people. itu gunanye teknologi…huargh…
    mcm aku bukan terlalu radikal utk menangani masalah2 mcm ni tp cuba berbincang dulu…ape yg kami dpt buat cuma bincang kat sini…kalo kat gig biasanye aku just nak ‘bersenam’ dan peluk zezam tu pun kalo die bagi la kan…huhuhu…bukannye slalu dpt pi gig puntime tu la nak bersenam mandi peluh dgn kawan2

  21. iqbal terbang says:

    yehh..thanks jimmy..thanks sbb sudi tego justkneeta..kwn2 mcm ni yg aku syg neh..hehehe..

  22. E says:

    thnks pada rakan2 yg lain…
    byk memberi teguran dan nasihat..
    so segala kemaafaan kami harapkan kepada anda dan rakan-rakan yg lain..
    yang baru menganali kami atau sudah lama mengenali kami..
    teguran dan nasihat kami ambil sebagai pengajaran..
    so maafkan kami rakan-rakan yang lain…

  23. cactusdistro says:

    Aku quote balik statement justkneeta

    “dan kami tidak bermaksud ttg kawan2 yg lembut,lelaki pondan etc. sperti di ipt dan di dalam komuniti masyarakat.. tetapi dispesifikkan kpd golongan yg menjual maruah diri di kaki2 lima,lorong2 gelap ditambah pula dengan sikap mereka yg menganiaya insan lain..golongan ini yg kami maksudkan”

    aku rasa perkataan MENJUAL MARUAH adalah perkataan moralist yang cuba menentukan seseorang itu baik atau buruk… dan kalau dinilai balik ayat tu, masih ada justifikasi skeptikal..

    Dan aku rasa… kerja jadi pelacur dijalanan dan juga kerja di pejabat atau jadik pelajar tak da bezanya…

    Dan kalau pernah ditipu oleh golongan jalanan, itu bukan alasan untuk membenci seluruh golongan nyah jalanan yang melacur..

    guano tu?

  24. talibxjoe says:

    hurm…moralis…
    moralis?moralis…
    hehe…maybe ada yg masih menganggap pelacuran itu sebagai sesuatu yg hina barangkali…
    moralis ini masih akan terus berleluasa la beb…
    dan ESCAPISM dengan cara memohon maaf secara terbuka…
    tetapi pemahaman dan pendalaman tentang sesuatu isu?
    pergi mati kot dengan moralis-moralis bangsat nih….
    oh ye…DIY TRADISIONAL vs DIY MODERN ape lak erk?
    PEKIDA PUNK HARDCORE plak macam mana?
    CORPORATE HARDCORE? ehehe…duan???
    kebutaan akan terus menguasai diri…
    jom pi rumah jimi…
    selamat berhari raja sehari encik azmi lompat!

  25. limtat says:

    ermm..
    talib..apa itu ESCAPISM??maksud kamu??
    yeah!!mmoralis mmg bangsat pun..
    ish!!
    PEKIDA PUNK/HC??CORPORATE HC??
    ermm..issue yang hangat..
    PEKIDA??dammit..satu kumpulan yg mcmana ek?
    corporate ni..dah penah jumpa pun..ni bagi aku golongan yg hipokrit..
    berkenalan dgn golongan yg bleh membuatkan dia popular..lancau!!hipokrit!!

    >>MOHD TIONG

  26. limtat says:

    brengsek!!
    gila punya komputer..
    SAMBUNG SIKIT..

    >>MOHD TIONG
    aku bdk johor..area majidi..waa,mmg seronok bersukan ni..
    kat mana ada PUNKAEROBIC ek??

    ZIKA ZIKA..
    hang jb kat sebelah mana??

  27. conquestforbread says:

    saudara amad,

    adakah saudara dan kugiran juskneeta benar benar faham dengan konsep anti homophobia,dan kesamarataan sesama manusia,ataupun saudara meminta maaf di sini hanya untuk menutup mulut atau mata saya yang tidak bermaruah ini?ataupun saudara masih berpendapat kualiti manusia itu perlu diukur dengan moraliti?

    regards

  28. CONGATHREAT says:

    nampaknya , begitulah 🙂

  29. moraliti??erm…lagi satu topik best ni yok kite bincang lagi…heheheh…erm…kalo ade yg rase depa minta maaf sbb nak tutup mulut org kat sini erm…itu aku rase kene bawak bincang lagi dgn depa kalo rase dgn permohonan maaf disini agak kurang meyakinkan…sama ada depa paham dgn kesamarataan sesama manusia= Equality…ini juga topik2 yg best…cooperatate punk HC akupenah dgr tp kalo pekida HC aku x penah plak dgr…nak gak aku tau pasal pekida hc ni…klira kalo pekida hc ni ade ‘abang long’ depa ke???huhuh ape yg aku dgr kalo jd ‘abg long’ ni boleh wat ape¬? saje kat anak buah die even kalo ko ade anak bini kalo die rase nak ‘layan’, ko x leh melawan ko kene dgr ckp die kire kalo dgr ko derhaka…fuih…senang cite mcm godfather laaa…fuiyooo samseng kg dusun ni…

  30. fariq says:

    pekida hc ni kalo tak salah aku ialah mereka2 yang menganggotai pekida, dan di dalam masa yang sama mempunyai band hc/punk..
    err, am i right?

  31. scum` says:

    yer fariq. betul tu 😀

    jimmy, aku tatau blh dtg ke tak. gf aku keje shif ptg la weh. aku pulak mcm tade sen je. gaji awal bulan. tgk la dulu cemana eh? aku tak janji blh dtg tau tau tau..

  32. rob bee says:

    don’t hate people for being different than you…

    http://youtube.com/watch?v=4lR3ffBsMTc&feature=related

  33. amad says:

    kepada conquestforbread..

    kami dh minta maaf so xperlu nk ungkit lagi ye..

    kalu saudara xpuas ati gak sila dtg gig kami nnti,bjumpa satu sama satu..
    bole la bincang…senang skit..

    cox mcm xbesh je kalu kite sembang2 di sini..
    x gitu???..

  34. amad says:

    kepada jimy..

    adakah saudara masih kurang jelas lagi..

  35. xAhmad Safuanx says:

    make love not hate..
    kawan kawan..jusneeta da minta maaf..
    trima la seadanya..
    da minta maaf tu..
    setengah org susah gak nak cakap minta maaf ni…
    🙂

  36. yaser says:

    talibjoe, pekida hc eh? kau tanya lah budak sebelah rumah kau tu, si zeezam, dalam diam menganggotai pekida,hehehe dia ckp dia cuba nak bersihkan pertubuhan pekida,itu adalah tujuan pertamanya untuk join pekida.,. 🙂 hehehehe

  37. scum` says:

    yaser ialah abang besar pekida yan kedah.

  38. yaser says:

    hahaha kau nak kena pukul ? sapa abang kau? panggil dia jumpa aku! hehe

  39. redneckhope says:

    Tumpang lalu..
    Pekida? Pekuda? Eh..Eh, mcm x jauh bezanya / malah fungsinya.
    Dok gitu? Malay Power? Power Ranger? Ranger Hutan? Hutan Belantara? Ape lagi..
    Sekian

  40. scum` says:

    gua anta talib je lah.
    talib ///
    hehe

  41. limtat says:

    hahahahaha…mampuihlah..
    PEKIDA??aku heran..tetap heran..apa lagi yg mereka ni mahukan..
    MORALIS..tulah..penjelasan masih kurang jelas..kemaafan..masih ada juga yg sukar memaafkan..mcmana tu??hujan..hujan..ko ni mmg anjinglah..bikin wa panas jek..

  42. rizie says:

    pekida hc punk?
    uish.mcm pernah tgk je kat area BB.hehehe.macam ade kot.
    uish,hebat la HC punk skang..hehehe

  43. zika zika says:

    Aku suka tengok budak PEKIDA salam. Macam tengok Naruto pun ada. Agaknya diorang adopt dari sana kot? (pengaruh anime berleluasa) Aku suka bila pergi lepak makan kat Kebayan, Komtar bila budak PEKIDA taknak bayar ada cara dia beb. Straw minum tu kena bengkok sikit lah, lighter kena atas kotak rokok la, rokok kena keluarkan sikit dari kotak dia lah apa lah. Sungguh unik dan abstrak. Aku rasa budak PEKIDA ni budak seni kreatif kat sekolah. Takpun masuk kelas “Sign Language”

    Unik sungguh budaya PEKIDA (Maaf abang long abang ngah adik bersuara ikut sedap mulut je)

    //LIMTAT aku di Pulai Perdana s’rang. Sebelah Taman U jerr beb. Punkaerobic ada kat BBU aku rasa sebab itu hari aku pergi beli nasi lemak aku tengok diorang aerobic dengar lagu Civil Disorder kalau tak salah.

  44. PERGH,,,, Senaman Punkaerobic, pelik sial, mesti banyak buat grapple dengan Pogo ni XP

  45. madmax says:

    PEKIDA tolong keluar dari hardcorepunk. Ini bukan tempat anda, kami tak perlukan kamu, cara salam kami lebih unik dan dah establish untuk sekian lama. Aku tahu banyak band yang ada lineupnya bertopengkan pekida. ape sial kau nak dlm hardcorepunk? sini bukan tempat nak tunjuk hebat, tunjuk kuasa atau jadi pahlawan melayu. di sini takde carta organisasi atau sistem bodoh kamu. kalau mahu terus ber’hardcorepunk’, buang pekida kamu.dan kalau mahu terus ber’pekida’, buang hardcorepunk kamu!

    perkauman harus mati!

  46. wahai cik Amad,

    bukan nye aku tak jelas deh…aku bg kenyataan kat atas kalo ade sape¬? yg rase korg minta maaf tu kurang meyakinkan diri depa so kene la depa bawak berbincang dgn korg…mungkin ade yg masih x berpuas hati dgn korg minta maaf kat sini dah mungkin ade yg masih x berpuas hati dgn penjelasan korg dkt sini…so aku bg suggestion sape yg masih x puas hati jumpe korg terus…sbb isu¬? mcm ni agak TABOO kat malaysia ni…ni ape dr segi pandangan aku la…so dari sini kite kene berpikiran terbuka… senang citer aku ni x cukup radikal org nye nak menegakkan hak asasi manusia (by the book)…kalo korg rase aku bg hujah¬? kat atas tu kurang nak menyenangkan hati korg aku x boleh nak watpe la kan sbb tu dah cukup baik dgn cara aku berseloroh…aku bukan jenis ‘sargeant sounders’ u must folo wat is exactly i said…ok cik amad????

    skang ni aku rase kalo ade sesape nak kite bincang pasal topik MORALITI dalam HC punk dan mungkin juga Pekida dlm HC Punk…

  47. xAhmad Safuanx says:

    Civil Disorder…aiman ke di situ..
    dgr ade kontroversi kat mase kat KT..
    cte siket ley?hehe

  48. YE saya Encik Ahmad,

    Wah gile cepat tersebar…..

    Susah aku nak cakap sebab yang kene budak-budak Y.A.D, Yang Aku tahu Budak Nazi banyak carik pasal dekat sana, Ada yang trendy dan ada yang bikin Kacau. Aku tahu pun masa lepas band aku main. Kalau nak tahu lagi tanya drummer Y.A.D sebab dia dikepong dan di soal siasat masa di sana, selpas itu Vocalist dia kene pulak.

    Aku tahu drummer dia bagi tahu yang salah sorang budak Nazi yang claim dia So called “PUNK ICON” cakap first “Agama Dengan Politic ni Sensatif” lepas tu dah kene BOM, dia Keluar pulak cakap dia percaya pada “Nazi, Islam, PAS” what the fuck dude.. Bodoh gila, Budak-Budak ni mindless sial. Aku dulu first time turun masa tengkujuh takdelah critical macam ni, Tapi ni ketara sial…

  49. asa takkan mati says:

    aiman,

    gila tak faham siot keterangan kau tuh. berbelit-belit. hehe.. boleh ulang sekali tak? version yang senang faham sikit.

  50. hahaha

    susah doh aku nak terangkan sebenarnya sebab yang kene Drummer dan vocalist band Young and Dangerous (Y.A.D)

    Tapi apa yang aku tahu sana budak-budak yang so called “Chaos” ni mindless, Apa orang bagi makan suap saja. Sampaikan diaorang ni siap claim diaorang pemuda PAS dan cakap dia orang memegang pada prinsip
    “Nazi, Islam, PAS” (N.I.P). Bodoh sial…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.