Sunday, 30th March 2008: Horse The Band, MCPA Hall

Joe

Joe hoards and shares.

158 Responses

  1. shahrizal says:

    mungkin diorang ingat idea nazi ni baik sebab nazi killed jews back in world war, and since diorang ni pemuda PAS. now, that’s just plain stupid

  2. nazi punk but pas
    bunyi pun dh totally weird
    xtau la mcmana pemikiran mereka ni
    racisme dlm punk ialah sesuatu yg amat bodoh
    aku betul2 xdpt terima walau dgn apa pun sebab dan alasan
    dh jd nazi,konon2 nk jg bangsa melayu lah tu
    then,belasah dak melayu jg

    apa2 pun,mari kita bersama melawan perkauman ini!

  3. tahu takpe, Masa time gig tu budak-budak ni siap pakai Baju Swastika besar gila dengan pakai songkok, Bodoh sial,,,,

    LEt’s fight this fascist, racist bastard

  4. asa takkan mati says:

    nazi.islam.pas : NIP

    haha.. macam-macam. lawak-lawak.

  5. xAhmad Safuanx says:

    Safuan sudah..Ahmad kurang bess..hehe
    then wat happen next Civil-Disorder-Dude?
    setel camtu je ke…???
    agak2nye cane la ley jd camtu ea..
    pelik2..
    mayb ghairah sgt sbb pas menang mase election kot.. 🙂

  6. yaser says:

    aku nazi,islam,pas. hahahah bodoh budak tu. dengan pakai baju swastika besar gila. nanti kau upload gambar die! hehehe

  7. zika zika says:

    Haha benar dan tepat kata kata encik Aiman dan Yaser. Aku sebagai seorang pemerhati yang tegar di Tganu tempoh hari merasa sangat kesal dengan sikap sebaharian (sebahagian sahaja) budak-budak Tganu yang sangat bangga memakai lambang Swastika, mengaku dia adalah Nazi (fasis) tetapi dalam masa yang sama mengaku Islam siap jerit lagi “Aku pemuda PAS!” Its like, cmon lah sendiri sudah tau Nazi tu sendiri fuck melayu dan lain-lain bangsa selain daripada mereka yang berkulit putih. Yang kita nak ikut tu kenapa? Nak tambah bodoh lagi, diorang pakai Swastika tapi mengaku Islam konon “Malay Power”

    Fuck Racist Fuck Fascist Fuck Discrimination!

    ps. aku nak jugak tengok time Plague main di Tganu, macamana pulak situasinya hmm? 😀

  8. Hey Guys sorry for the late reply, last week aku pergi Thailand, tengok band member main sekali tu main “Songkran Festival” aka “Water Festival”. Best sial keluar je hotel kene tembak air dan kene tepung hahaha 🙂

    Well encik ahmad, Lepas tu setel macam tu je lah, Dari Segi apa yang aku dengar pun diaorang memang idiot, Punk Fashion lepas tu nak belagak otai dan menggunakan Nazi’s sebagai tunjuk power. Yang betul pegang tu ade tapi segelintir je, Yang lain aku tengok dia orang macam kambing ikut aje ape orang cakap. Nanti kalau orang cakap suruh bunuh member sendiri pun mesti diaorang buat. Sengal sial..

    Kitaorang pun malas buat kecoh sebab, Satu itu tempat orang, dua nanti polis kacau semua orang susah, tiga kitaorang outnumber, jadi apa yang boleh buat kita cuba try brainwash diaorang itupun kalau menjadilah XP

Leave a Reply