Update! Sunday, 28th October 2007: Straight Answer @ The Annexe, CM

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

19 Responses

  1. xahmadsafuanx says:

    kat CM lak?
    jumpa disana kengkawan!

    selamat berpuasa!
    selamat hari raya!

  2. nagaXjahat says:

    wow~!
    ini sudah bagus~
    harap2 tak tukar lokasi di saat2 akhir!!
    peace and have a nice raya~

  3. d0nat says:

    confirm dah ke kat CM?..

  4. hafiz says:

    Aku rase mmg kompem kat CM la. dari dulu aku dengo mmg kat CM, tak tau plak akan ubah tempat ke ape.

    Tapi ape pon, kali ni punye gerenti best, uhuhuh!!

    selamat ari raye and drive carefully!

    adios!

  5. kutu laut says:

    wow pasti pegi nie….

  6. dean says:

    sayangnya melepas…tak dpt tgk straight answer. old school hc yg sgt menarik. mesti sendat cm nnti =D

    ada rumours gig ni kt tmpt lain ke? hurm..rumours..rumours..

  7. Karim says:

    terigin nak nak tegok parkinson and dirty dog …. mana ? selamat hari raya … kauorang raya ker ?

  8. Edd says:

    Update on Straight Answer Penang show.

    Gang Buster Can’t play so Dissectomy will be replacing them.
    Bands are gonna play accordingly :-

    1.Samurai Champloo
    2.Dissectomy
    3.Format Masa Depan
    4.Weot Skam
    5.Straight Answer

    cheers!

  9. yusth says:

    aku dtg nak tgk channel x je.. pastu balik… pasal dah lama tak jumpa guitaris dorang yang comel.. auuuwwww…

    tak mungkin!

  10. mol says:

    apola kau la ni yusth…..daighila pun sodap gak….

  11. yusth says:

    ok, kalau daighila ada bawak gadis rombau bernamo laila.. den tunggu sampai abes.. hahahaha

  12. hafiz says:

    mesti seronok ahad ni. aku dtg nanti. kalo sesape nak muke masuk website aku, kasi duk depan kamera leee!! uhuh…

  13. mol says:

    cayalah hafiz…go rembau….go bahau….hehehe…yo la yus….kok dapek budak namo laila,ado la ahad ni kek cm tu…

  14. duan says:

    ado2 jgn risau,den dh jumpo dh hahaha…

  15. nadd says:

    straight answer mmg band terbaekkkk!!

  16. xnizangx says:

    straight answer discography cd available from me now.

    rm10 by hand/rm11 ppd

    nizang, 49, jln rahim kajai, tmn tun dr ismail, 60000 KL!

  17. shahrizal says:

    awesome photos hafiz. buruk gila babi gambar aku ternganga singing to warzone ngan aca ngan ein. what the hell! hahaha

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.