Saturday, 26th January 2008: Bingit! @ MCPA

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

56 Responses

  1. hold_the_fret_tight says:

    zika zika rule…!!
    meh salam ngan aku time global warming campaign..:P
    pastu aku belanja makan ais apek kt cm tu…

    Hujan tu sape?Noh tu sape?Noh Omar kew??
    (buat2 x tahu…sebab aku frust ngan band yg x talented n tau eksploitasi muzik je..)

    joe kidd aku setuju ngan cdgn zika zika utk letak new features kt blog ni..

    ~hold the fret tight mate…cuz it will never betray us…!! cheers

  2. kawkaw says:

    hm. biarla hujan tu. at least ada jugak band kat malaysia ni yang bagus n orang nak sing a long. lantakla dia nak jadik the strokes ke nak jadi apa ke, as long as dia terer nak build up database peminat dia.
    bagi aku orang yang tak suka ni, ada perasaan jeles kot. haha
    (aku tak suka hujan sebab ada reason sendiri, tapi lagu dia sedap)

    band2 lain kat malaysia ni ada ke yang punyai originality tersendiri?
    jangan tipu la. haha.. ntah taktau…
    kena balance la dunia ni kot. ada yang elok cara camtu, ada yang elok cara diy, ada yang elok cara hatko. ada yang survive cara punk.

    depends, masing2 punya rasa, kurang kalu, tambah gula.

  3. zika zika says:

    maaf ya kawkaw aku bukan hendak menjatuhkan mereka ke apa.mintak maaf jika kata kata aku disalahtafsirkan.aku cuma memberitahu apa yg terlintas difikiranku.label lah aku sebagai seorang yg berfikiran sempit.aku tak ambil kisah pun.itu cumalah secebis pandangan dari aku,seorang yang tidak mempunyai latar belakang music yang hebat pun.maaflah.

    lain orang lain cara.whatever it is,its the music that unite every one of us.its the music that we like that matters.sekali lagi aku memohon ampun jika terkasar bahasa.

    ps.hold the fret tight aku teringin jugak nk makan ais apek tu.nanti jumpa di cm jangan memalu tegur eh 😀

  4. zika zika says:

    aku teringin nk tengok band mesia yang ade sound ala DC HXC.

  5. hold_the_fret_tight says:

    “its music that unite every one of us”….

    rasa nya dalam byk2 comment, ni lah yang aku setuju 200%….

    -“music is plain,simple,and pure expression”…”we unite under the same root call music”…-butterfingers…

  6. mona-mona says:

    okeh.
    pasal hujan ni.
    bagi aku,aku ni bukan minat hujan,
    tapi..support hujan,mcm aku support band2 lain gak.
    skrg ni..kalo gi gig yg tertera nama hujan dlm flyers,
    penuh doll.kaum2 wanita yg ingin lihat si vokalis yg tampan,gitaris yg
    cute..semuanya berusaha utk kebarisan hadapan.
    haha
    so,lebih baik kita duduk blkg dan layan lagunya tapi bukan orangnya.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.