Sunday, 25th June 2006: Hands That Mold @ Tunestone

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

13 Responses

  1. Zaxx))) says:

    It’s actually ‘ANTIPROTOKOL’. Not ‘PROTOKOL’ like it have been written in this flyer. Sorry.

  2. xnizangx says:

    loh…aku igt protokol…band kangsar tu…zaki, ko buat ke flyer ni…simple sgt…tak cam artwork ko…huhuhuh…ko kan power…

  3. Zaxx))) says:

    Haha. New direction; minimalist preference. Power mende, cikai je dari dulu. Haha. Kau la power…

  4. xRienax says:

    Waaahh.. da siap ek flyers… aku suke design ni.. simple n nice.. zaman skang ni design ni jadi popular utk membuat sesuatu design… mcm design korporat.. hehe.. hanya memainkan font sbg design.. huhu.. i like ur design zaki… nice! gud job!

    Masa tu betul ke 12.30pm? hehe.. mcm awal je….huhu..

  5. the pukimaks says:

    selalu diperhatikan,masa2 yg telah ditetapkan dekat satu2 gig selalu x tepat,mula lambat,x seperti yg ditentukan.kadang2 ada band lain yg x dapat bermain dgn selesa dan ada yg x dapat main langsung..kerana trlalu mngejar masa.adakah salah organizer?empunya tempat?kugiran2 yg akan bermain? or sikap org ramai?

  6. Zaxx))) says:

    Alrite Joe. Thanks for the correction.

  7. Cat_Gurl says:

    Ermm… susah nk cakap.. takleh gak nk salah organizer, empunya tmpt, kugiran dan etc…
    tapi yg penting kalu masing2 ada sikap tanggungjawab dan menepati masa, maybe la.. tapi aku pun tak tau nk ckp camne.. sometime aku dtg awal pun dorang tak sampai2 lagi. kdg2 dtg tepat pada masanye pun gig tak start2 lagi.. brg tak sampai or wat eva. Tapi, kalu betul la apa yg ditulis dalam setiap flyers mestilah tepat pada masa yg di janjikan. Tul tak? Melainkan kalu salah seorang line up kugiran tu ada hal… lambat skit sebab2 tertentu bole diadjust la… tapi kalu satu band tu je dtg lambat.. takleh la camtu.. kesian organizer nk arrange band utk menyusun semula list band tu.. kena ada sikap responsible la, korang pun nk perform jugak kan.. so ada kerjasama la ngan organizer. Baru la schedule tersusun.. tak gitu?. Sori la kalu ada yang terasa… tp ini apa yg aku nampak la..

  8. Halif??bia of Ag??ny says:

    Sesiapa ada Address Tunestone Ent dan mcm mana nak gi sama?? cos some of us going by car frm Kota Singa… Thanx

  9. Zaxx))) says:

    Uh? It’s Titan club. Wrong posting there. Haha. Simply call the person named Apizz Tampan. He will fetch you somewhere. You’ll not be lost anyway. Fuck me again, wrong posting! Haha!

  10. Zaxx))) says:

    Another posting from me today. Haha!

    A collective of crust punks doing something for some FUN!: http://www.myspace.com/dysuc

  11. Zaxx))) says:

    Thanks for those who came & supported. And for all bands: Great performance been delivered! Keep it up! Sorry for any inconvenience caused. Thank you.

  12. Joe Kidd says:

    good one zax. maybe ada sikit review kat sini soon. Defeat was very good lah!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.