Update: Sunday, 23rd December 2007: We’ve Lost Beauty Fest, The Annexe

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

162 Responses

  1. kid says:

    reserved:

    dean – 1
    shah – 2
    awirth – 1
    yus – 1

    15 copies still available for reservations, do yourself a favor.
    book one now.

  2. ABBAS SALIMI BIN HUSSAIN says:

    yus,
    marka hang muka dh calaq..
    aritu dia jatuh moto time tgh wikang..

  3. spark says:

    screamo tuh apa puki nya??
    try trang kat gua…gua bab bab racing tau la..gua baru layan bahagian muzik kras nih..gua minat limbizkit la…

  4. shahrizal says:

    spark plug kot

  5. yus says:

    abbas –

    loh, ang bgtaw mak dia dak lg ??
    adeh, mampuih aku weh..
    ang tue dia la..
    tukaq brek ‘bbs’ boh dpn weh !
    kaberator ‘korek’ pastu kaleh.
    wayar pluq ‘blue thunder’
    baru nice !
    nanti smpai sana, aku talipon ang…

    kid –
    nanti bila sudah berada di “kuala lumpur, kuala lumpur-hujan”, sy menalifon anda..
    ๐Ÿ™‚

  6. dean says:

    cik yus, takkan nk tepon kid je..call la aku sekali. blh kita lepak karaoke.

  7. tiong kong says:

    aku pon nk di call jugak oi

  8. dean says:

    jom la tiong. kita lepak karaoke layan Iris – Awie reramai!

  9. tiong kong says:

    eh kat area mane tu?superb nih

  10. yus says:

    ok !
    aku talipon semua org !
    super saver !
    yeah, karaoke jamban kt danga bay sgt enak !
    tanya epit kalo xcaya !
    bwahahahaha..

    dean.
    nanti kita race nek keta baru anda ya !
    ๐Ÿ˜€

  11. ABBAS SALIMI BIN HUSSAIN says:

    tiong menyanyi?
    lg baik menyesal skang dr menyesal sbb ajak dia karaoke..
    bole putus kawan klu dengaq dia mnyanyi beb..

  12. tiong kong kram says:

    blom cube blom tau woo..pitching aku not bad gak…jgn ko nangis terkedu2 nnti salimi

  13. Kia says:

    Melalak macam ayam nak kena sembelih je..

  14. tiong kong kram says:

    wakakakaka…lagu2 karaoke aku ok..ade pengalaman

  15. maiden (BURUH KASAR) says:

    ‘ada-ok’ ke ‘tara-ok’? ‘kalau-ok’ gua pun nak karaoke gak

    hehehe!

    kia/
    muncung tapir aritu aku nak hadiahkan kat ko la..leh la ko wat semboyan!
    cool dude!

  16. norsham says:

    nak nyanyi lagu achik spin leh tak ? bola bola api.

  17. dean says:

    itu dlm top list kami jgk tu norsham! hahaha…

  18. kid says:

    UPDATED
    reserved kah-roe-shi/pazahora split 7″:
    dean – 1
    shah – 2
    awirth – 1
    yus – 1
    borhan – 1

    14 copies still available, do yourself a favor, book one now.
    dont say i didnt warned you!

  19. hazim says:

    saya anti-rizie, sekian…

  20. poyo ar hazim.tau ar jambu.hahaha.dah la indie.perghh..ekekekek

  21. nizang says:

    kid, aku pun nak.

  22. Kia says:

    Maiden, brapa pjg hidung tu? Boleh bikin didgeridoo tak untuk ditiup2?

  23. maiden (BURUH KASAR) says:

    panjang gak la…ha! didgeridoo la yg aku maksudkan ngan semboyan tu cuma xreti eja..heheh!

    aku ukur ada dlm 4kaki…

    *nota kaki : didgeridoo aku lebih 2inci panjang dari muncung tapir tu.heeh!

  24. kid says:

    updated:

    nizang – 1

    13 copies still available, do yourself a favor, book one now.
    dont say i didnt warned you!

  25. tiong kong kram says:

    i warned you kid! hahaha

  26. dean says:

    i warned you tiong kong kram! hihihi

  27. tiong kong kram says:

    hihih..kene belasah gak kite nnti dgn kid kat acara2 gig tak lama lagi..wakakakaka..best2

  28. yaser says:

    ni kalau aku booked kahroeshi/pazahora 7″ , tahun bila plak boleh dpt? baju marjinal nak dekat setahun pun tak dpt2 lagi kid? boleh tolong jawab.

  29. letupan di langit says:

    perghh!!
    stok2 band kgemaran ku..
    npe la wat fest ni time aku xde kt kl..
    arghh!!!!

  30. kid says:

    book 7″ ni dapat time bila dia sampai. 7″s tu semua dah siap dan sampai kat singapore. skang dalam proses siapkan cover.
    kita tamau amik duit dulu. just for friendship sake.

    sorry2 aku pun asyik ter-pending baju marjinal tuh.
    kerana kesibukan kerja aku sekarang yang amat menekan, memang semua urusan skang aku buat on the spot dan by hand sahaja.

    anyway aku dah kontek zamir tadi dan before 23/12 aku hantar atau pass by hand kalau dia turun.sorry sangat2.

    update:
    nizang – 1

    13 copies still available.

  31. kid says:

    any problems you can contact me directly at propamedia@gmail.com or 013 249 7199.

  32. kid says:

    update:

    nox – 1

    11 copies still available.

    dont worry i will make sure to keep some copies to sell by hand at any nearest kah-roe-shi gigs (when is the 7″s already available-lah).

    again please take note no payment required.
    just give me your name and contact only, i will call you when the 7″s already here.

  33. prowok says:

    kawan2 aku bebudak perak ada gak tempah baju ngan ko kan kid?
    diorg cakap ada problem, tapi diorg tak nak citer plak
    care to explain?

  34. epit says:

    tiong malam ni jam
    dah dekat da date nak perform as secret band nih
    hahaha

  35. dean says:

    ntah tiong.. bila KITA nak perform as secret band nih (ala2 morbid angel skit la kan)

  36. tiong kong kram says:

    haha.jom2 jamm..kene berlatih nih.mase dh suntuk..dean redykan part vocal ..epit book jamm..wakakaka..aku goyang kaki.hihi

  37. yaser says:

    ok kid, aku tunggu! kalau takde jugak , kau paham2 lah kan! ๐Ÿ™‚

  38. kid says:

    yaser, yang ko maksudkan itu zamir punya kan? sudah deal dgn zamir tadi.
    perak? kalau yang pending, itu tengah disetelkan. 23/12 dihantar by hand. tapi kalau ada masalah boleh kontek aku terus. no telefon dan email ada kat situ. thanks prowok.

  39. Kia says:

    voice mail terima tak?

  40. kid says:

    sorry aku tak cam pseudonym ko prowok, ko boleh directly kontek aku kat 013 249 7199 atau aku leh call ko SMS je number ko kat aku, kasi tau aku apa orders yang problem ke apa. yang pending setau aku dari ipoh yang tengah disetelkan ni, kawan2 lain kalau dari perak aku dah buat/hantar dah.

    salah silap harap dimaafkan, gara-gara pertukaran post kerja, time management aku previously diakui problematic sekarang ni.
    jadi mailorder tshirts aku memang diberhentikan kecuali kalau ada apa2 yang pending yang aku missed out atau sebagainya. kalau ada tshirts pun hanya di gigs secara by hand, ini adalah kerana tidak mau ada masalah serupa di masa hadapan. sorry kawan2!

  41. kid says:

    anyway thread ni this is for this particular gig, as kah-roe-shi is part of the gig dan this gig is also supposed to be kah-roe-shi release party sort of (kalau jadi la sampai 7″ tu), jadi aku amik kesempatan promote 7″ tu awal (so aku terus dapat serahkan pada si pemesan nanti).

    harap dapat kita dapat keep this thread on this gig subject.

    so tshirts related to aku tu, aku harap sesiapa yang berkenaan dapat kontek aku terus yea (sms/call mana2)? aku akan kontek korang terus selepas itu, masalah pun setel secepatnya (dah kontek dah). thanks guys!

  42. kid says:

    update haq – 1. 10 copies available.

  43. kid says:

    10 more copies decided to be sell by hand at gigs and to friends not reading ricecooker. end of my thread, thanks.

  44. am says:

    da takleh book ke kid?aku nak 1…

  45. yus says:

    dean, jom la lepak2.
    jgn la merajok lg,
    besok aku dh blk kedah,
    ๐Ÿ™

  46. zach))) says:

    Kid,
    So I guess you’ve already sorted out about the cover of this split 7″ and I do believe that you’re not using my artwork for this release on which I’ve already gave you from the last few months. Sorry for not doing any touch ups etc for the artworks coz’ I’m already sick and tired of waiting for your promises to give me this and that right before/after every each stuffs had been released. I list down here the numerous artwork I gave you and I didn’t received any of those that you’ve promised to give me.

    1. Fast Game artwork: The half man and half woman with skeleton rendering. For this I get none.

    2. Tak Mau Lagi 3″ cd artwork. I only got 1 copy of it. But you promised me to give me at least 10.

    3. The Mass Separation t-shirt artwork/design. I get none.

    4. The Kah-Roe-Shi artwork for 1″ button. I get none.

    This is really demotivated for me to continue involving myself and my artworks directly into the scene. And I doubt that you remember all of this. Please don’t tell me that I didn’t remind or even warned you before this. So, then please make an action according to this matter. Thank you.

  47. xfuckyoux says:

    Kid is fucking rip off !!! heard alots of stories about him and his so called info shop or distro … where he took stuffs from the local labels..but never paid it off … or return in wrong quantities,etc

    ” buat buat diam – bayar lambat – barang dah jual, duit tak dapat, janji tiap tiap bulan, tapi berbulan bulan ”

    anyone, just come forward ..!!!

    its a time to cleanse the rip off bastards from our scene !!! suckers !!!
    not one, two or three but all those blood sucking rip off haram jahaman …

    hc in my blood and in my soul …..

  48. kid says:

    dear zach,
    as a longtime friend i want to express my regrets for all the delay.
    and i want to say that i’m really sorry if there is any faults on my side.
    i already explained it to you personally just now especially regarding the artwork. we also come to a solution that we shall meet in near future in order for me to make it up to you.

    and dear friends, also want to express my regrets if there is any delay with the stuffs on the distro.
    as most of you might aware i’m already keeping up with any pending issues (calls had been made directly to all the label/distro that made consignments and every single people concerned).
    i already paid some of the labels and i’m working on the pending list now, and will make the payment asap.
    again i’m sorry for the misunderstanding, i hope this would explain the situation.
    please dont hesitate to contact me directly at 013 2497199 should you have any enquiries.

  49. Kia says:

    Waaahhh.. kan dah kena lecture dgn lecturer!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.