POST-GIG!: Sunday, 18th November 2007: War All The Time @ The Annexe, KL

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

73 Responses

  1. teka-teki says:

    waaa…lawa nye flyers baru ni..grey tak kena..hitam tak kena..sekarang warna hitam dengan merah..tak sabar nak pergi gig ni..:)

  2. Ex Catholic Ex says:

    hahahaha…kelakar la…mabuk kt antarabangsa chulia street lagi best..ambulance pun tak masuk..haha..after all it is punkrock..:p

  3. Joe Kidd says:

    OK, we’ve decided to do a WATT special tour t-shirt, only 15 shirts that is, unless ramai yang nak

    click here to see the design

    Only on Black. Sizes: S, M & L. Limited. RM25 each. Available at the gig.

  4. xahmadsafuanx says:

    wah!
    gig bess la..
    tp rugi xdpt pegi..
    selamat malam semua!
    nice t!!!

  5. shahrizal says:

    i like the t-shirt design 🙂
    let’s see if i have extra cash untuk beli
    hehe

  6. Min says:

    wahh…music diperdebatkan.saya suka bila music dicampurkan….semuga kita jatuhkan kerajaan barisan nasional dengan music-music kita.hahaha.

  7. PAKYA says:

    Halo!
    aku pakya.
    aku men drum band antiprotokol (d-beat crust hc terror)
    aku men drum band xlumbrahx (sXe old-schoool hc)
    aku men drum band awaken (metalcore)
    aku men gitar band amarah (metallic hc)
    aku men gitar band liberate(rip) (metalcore)
    and aku akan ada 3band baru lg yg akan dtg..

    apahal nak kecoh2?
    apa mslhnya?
    sekian.terima kasih.
    maaf zahir batin

  8. shahrizal says:

    bukan main banyak lagi band pakya ahahaha

  9. incikangkasa says:

    kepada smua kwn.aku ingin mencari drummer yang boleh main 2 padle..
    sebab drummer band aku terpaksa kluar di atas sebab2 peribadi..
    kepada kawan2 yang ada kenalan dan bolleh bermain drum ..tolong hantarkan feedback anda kepada http://www.myspace.com/therealneftalleana..
    kerjasama anda amat diharap-harapkan…urgent!!thanxxx

  10. PAKYA says:

    incikangkasa… page xleh bukak..

  11. PAKYA says:

    oh..aku silap.. blh dah! yg ko taruk noktah kat ujung url tu nape..hehe

  12. incikangkasa says:

    kalau ada member yang boleh main..tolong bgtau kami yer..
    kami ada main gig kat subang 30 11 nih..so kena dapatkan drummer secepat mungkin

  13. la says:

    alamak..apsal skit sgt joe baju nye????mesti sold out nye ni….

  14. Joe Kidd says:

    maaf kalu jumlahnya agak ciput. sapa nak, sila book awal-awal. Kalau ada permintaan, kami buat lebih.

    kebanyakkannya kami akan bagi pada WATT sebagai free souvenir, juga untuk dia orang jual kat the upcoming gigs during the tour.

    email us atau call the shop (03-203 12 203) untuk book.

    terima kasih.

  15. pika says:

    looking forward to come!

  16. awek comei gedik santai says:

    yey yey x syabar la nk pi gig nih. semer bnd shaye nk layan tauuuuuuu……….. music kan xder shempadan laaa awkkk……. kite layannn syemuaaaaaaaaaaaaaaaaaa……………………..

  17. fael says:

    cayalah pak ya….
    gue suka sama mung…
    teruskan usaha murni ko….!!!
    yeah..!!!

  18. kusut says:

    pak ya …ko mmg tak sempit kepala….

  19. As says:

    Gig was good, variety of band, but certain ppl yang mabuk kat bawah kacau bini aku yang tak best, please control urself dude, bukan semua perempuan korang boleh sapu bila mabuk. Anyway thanx Joe Kidd! Cheers!

  20. hanna says:

    durhhh. dah kata mabuk. lol. plus, it’s your responsibility to take care of her (knowing the fact that i am a girl too hahaha) ok. no offence. but seriously.

  21. Kunx says:

    Hey..thank for play in KL, was great! see u soon in Indonesia…Cheers

  22. P.G.S says:

    Duh….macam MELODI! I mean the early postings tu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.