Sunday, 17th February 2008: Global Warming @ The Annexe

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

40 Responses

  1. xahmadsafuanx says:

    that’s a good campaign..
    be there!

  2. zika zika says:

    yes me too!aku sanggup datang-balik hari drpd jb just for the sake of kias fansuri and have a nice death !

  3. Folk Dude says:

    zika make sure u r here for the gig so dat we can SAMOK together ok. haha. chop chop! kias fansuri da tuka ngan daighila? upsss!

  4. zika zika says:

    haha yeahh 2 step jom folk dude! eh haah la where’s kias fansuri emm?tk jadik main ke?

  5. madmax says:

    ini gig budak krasti jangan sibuk dtg, kwn2 kau takde main
    (ayat sarkastik)

  6. zika zika says:

    haha sarkistik betul madmax ni

  7. dean says:

    i’d been told daighila had to pull off since their drummer would be on a class trip to mana ntah gua tak ingat therefore kias fansuri would fill in. if i’m not mistaken this would be their first gig after their pinoy tour.

    hooray for the cause!!! πŸ™‚

  8. Folks says:

    ya ya arwith ckp ni flyers lama. yaaayyy!
    cant wait. πŸ™‚

  9. zika zika says:

    demm clash dengan gig dekat skizo.ada zip zieller dengan analog six wei!demmm.

  10. Folks says:

    tapi lebih baik pergi gig ni la aku rasa.
    demm tasaba nii!

  11. zika zika says:

    yelah FOLKS aku juga mahu pergi gig ni !

    ps.kena cepat beli ticket bus.

  12. kenet says:

    beli la tiket.. jgn lupa beli tiket balik sudah.. kang kene keje kat kl.. hehehe.

  13. arwith_utarid says:

    awak ni kelaka le kenet.

    hihi πŸ˜‰

  14. dean says:

    hihi..awak pn kelake le awit

  15. yaser says:

    hello, nak tanya sikit. pada hari tersebut ada apa-apa exhibition tak pasal global warming? atau hanya sekadar tgk band perform pastu habis mcm tu je?

  16. yaser says:

    hello, nak tanya sikit. pada hari tersebut ada apa-apa exhibition tak pasal global warming? atau hanya sekadar tgk band perform pastu habis mcm tu je?

  17. zika zika says:

    err kenet.itu sarkastik kepe? πŸ˜€

  18. huzaiba says:

    teringat zaman-zaman bercinta dating kat CM.

  19. kenet says:

    ish.. mana ada sarkastik.. gurau2 aja .. btol apa…. dah beli ke blom tiket bas? ahahah..
    ntah la yaser,kene pegi dan tengok la.. knapa kalau ada exhibition nak join curah bakti ka? bagus jugak tu…
    dean ngan awit ni kelakar la.. mmmuuaahh..

  20. kenet says:

    New Flyer la geng.. huhuhu.

  21. zika zika says:

    huii mane leh tk beli cik kenet.dh beli dah tp ticket balik la belum mbeli.mekasih lah ingatkan.takpun kalau ade kerja kosong dkt kl tu tlg2 la carikkan ye πŸ˜€

    ps.aku pn nk gk tlg kalau ade exhibition kepe.tlg tengok kee

  22. kalau ada exhibition pn kira ok gak
    leh kasi awarness walaupn sket
    ks slideshow je net
    pn ok rsnya

    πŸ™‚

  23. kenet says:

    tgh di usahakan ni.. aritu gi JAS agak leceh la dia nye prosedure.. harap2 this week dorang tak bz sgt.. harap2 dpt slide show tu.. berdoalah.. hahahha..

  24. xpojiex says:

    amin.. hellalujah πŸ˜€

  25. hold_the_fret_tight says:

    zika zika,

    yg ko ckp zip zieler kt skizo tu btul ker…?aku x tgk fliers lg r..?

    ~aku fan zip zieler….tapi zip zieler x kenal aku pon…

  26. zika zika says:

    ye lah zip zieller main dengan analog six/rumi/matematik ntah byk jugak la band yg best.tapi aku rasa better pergi global campaign lagi terbaikk kot hehe.

    testing jap letak flyers disini:

  27. hold_the_fret_tight says:

    damn it…sabtu ada test…argh…!!!

  28. einseconds says:

    Wahh goodluck keneth untuk gig nie,harap semua berjalan lancar,aku bangga banget dengan kau anak Kg jawa yang dah berjaya.

  29. einseconds says:

    Wahh goodluck keneth untuk gig nie,harap semua berjalan lancar,aku bangga banget dengan kau anak Kg jawa yang dah berjaya.kim salam kat yaser araffat tu dah belagak dah dia.mwhhw mwwah.

  30. kenet says:

    mekasih ein. harap2 la jalan dengar lancar… kalau x.. hmmm.,. ntah la.. masih menunggu dari JAS ni.. lembab arr dorang tu proceed… nanti masa the reason main kita patanhkan tengkok yaser sama2.. org bekerja mmg la bz. sama mcm aku.. ahaha..

  31. dean says:

    hahaha…kenet la anak kg jawa yg plg sukses sekarang… jgn lupa bwk belanje rest depan kubur tu =)

    x dpt dr JAS pekata try usha docu yg Al Gore & d geng tu buat dulu… aku rasa available tu di donlod tu..cuba usha…

  32. madmax says:

    wah klua paper la gig ni.

    memediakan atau dimediakan?

  33. einseconds says:

    Wah panas sekali gig ni.DVD algore nya ada.mahu di burnkan tapi tiada burner.sapa sapa bole tolon.Tapi dah terlambat la brader.Tapi kita cube bukak table untuk tontonan adik adik semua,kalau risalah tidak diberikan oleh JAS.terima kasih semuanya.Pojie sila ponteng kelas memasak anda dan datang moshing disini tau.

  34. kenet says:

    siot kau dean.. ahahha.. bukan kate depan kubur. atas kubur pon bole. harap2 la.. ahaha.. aduh ein.. kenapa la ko tak kasi tau awal2. takpa2 15march ni ada.. bole wat screening nanti.. harap pada n/l dan band yg speach je la yg dpt kitorang buat. cukup la untuk permulaan.. dari pada takde lansung.. keluar paper ke? bila paper ape? hmm.. ntahlah.

  35. kenet says:

    Setlist For Global Warming Awareness Campaign @ Annexe, Central Market.

    1.00 – 1.30 | LOST SINATRA

    1.35 – 2.10 | BACK ON TRACK

    2.15 – 2.45 | FIRST BASE

    2.50 – 3.20 | ASHTALIN

    3.25 – 3.55 | ESCAPE

    4.00 – 4.30 | KIDS ON THE MOVE

    4.35 – 5.05 | DEADSCORE

    5.10 – 5.40 | KIAS FANSURI

    5.45 – 6.15 | HAVE A NICE DEATH

    6.20 – 6.50 | ELEVEN

    Acara ini harus habis tepat pada jam 7.00ptg.
    Hidden Value Records | Konspirasi Ent.

  36. einseconds says:

    Sorry la keneth.Aku akan beri penerangan sikit sikit.sebab belajar tak pandai masa kat sekolah.Harap maksud nye tak terpesong pesong la.Terima kasih a kerana sudi dtg.selamat malam KL.

  37. kenet says:

    Thanks to all and you ein..

  38. xpojiex says:

    kenettttt…!!
    stuff da sampei
    thanks buddy
    sgt enak
    ;D
    ummuaaxxh

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.