Sunday 14th August 2005: Voices of Hardcore @ Paul’s Place, KL

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

14 Responses

  1. aizu aizumi says:

    khalil!! kalu aku dtg gig yg korg main ni aku bagitau kau dulu hehhehe

  2. xkhalilx says:

    hehe.. kalo buleh datang ah.. ada benda nak bincang..

  3. jimxrawk says:

    ahah…naik van kan?

  4. aizu aizumi says:

    weh,kau bawak awek pegi skli ke khalil??hehehe

  5. xkhalilx says:

    hehe.. awek? tak boleh bawak dia.. nanti dia control aku..

  6. edge till end says:

    camne nak pegi pauls place ek?

  7. eeeee says:

    P.C.S memang best……..support them……

  8. aizu aizumi says:

    p.c.o takde ke??

  9. aizu aizumi says:

    khalil,list tu aku send lain ye,sbb tak muat dgn kotak kaset yg aku dah poskan tu…

  10. xkhalilx says:

    takpe aizu.. pasal list tue bila2 pun buleh..

  11. xnizangx says:

    PCK lagi best…pck limited…best in singapore and JB…and some say Batam!

  12. eee says:

    aku x tau jln nak p paul place….naik naik bas apa p sana….

  13. scum` says:

    kalau dari kl amik jek bus kat depan kotaraya..no 20 atau 21..bus metro..ko tgk jek..asal ada tulis jln klng lama..balun jekk..tapi lagi bagus kalau tanye konduktor tuh dulu..

  14. xkhalilx says:

    uis! gambo aku pun ada masuk gak.. hehe.. ko pun
    ada gak ke nizang waktu gig nie.. waduhh.. sayang
    skali tak dapat jumpa ko..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.