Strain Eyes Records: Two New Releases!

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

11 Responses

  1. StrainEyes Prod. says:

    StrainEyes Prod is looking for Malaysian/Asian bands Especially playing grind/grindcore/goregrind/fastcore with grind-beat/deathcore with grind-beat for the next Eastern Grind Unleashed Volume 2!!! (recording kasi cun sket la baru Western/American grinders tabikkkk springggg!)- so how huh????
    Contact ; strainoise@yahoo.com

  2. Man Beranak says:

    Magnicied power!! gila baboom best!!

  3. Kia says:

    Mass Separation xnak ke? Hahahaha.. eh Masmi, flyer bila nak kasi da..

  4. tiong nam says:

    rajasinga power..best..ada part2 rockin/blues yg menarik..tabik utk die org..magnicide lagi la kejam..power..sounds like 324..tp still ade touch original from them..keep on!!!

  5. al-kebabo says:

    yeah..Magnicide dgn raja singa mmg giler babi..Mass/SMG ade x jual kat ricecooker shop??

  6. StrainEyes Prod. says:

    al-kebabo,
    laa kau belum beli lagi ker Mass/SMG tape tu? ker nak cari yang vinyl 7″??? kalau 7″ kena kontek bands tapi kalau nak tape datang kedai “periuk nasik” sabtu ini confirm dah ada..
    sila layari myspace/straineyes kat blog tu aku ada posting list stuff aku yang tak terjual lagi… kalau mail-order/by-hand beli banyak bole la kasi discount ker/tolak harga postage ker (ni terutama stuff NoActionTaken Distro)….

  7. memeng says:

    A’kum brader semua!!
    Ni mesti mahu beli Tools of Trade/Magnicide split 7″ep la!!!
    Tak dapat rugi oohh….

  8. Kia says:

    Hahaha.. promote nampak.. lepas split 7″ ada karaoke version plak.. kena beli ni.. atau gi kat redbox..

  9. Straineyes Prods UPDATE!
    Anda mencari baju RajaSinga?!?!?!?
    Aku baru balik Indon – memang aku ada bawak balik TS rajaSinga – design macam kat myspace diorang tu… )
    ni printing pakai plaster-sole dye dan bukan pakai rubber-dye biasa so harga dia;
    hitam – short sleeve rm25
    putih – long sleeve rm30
    ni harga tak masuk pos+register dan Quantity nya amat terhad!!!! Aku cuma bawak masuk 6 x hitam – short sleeve 6 x putih – long sleeve…
    CD rajasinga dah beli ker blom???

    strainoise@yahoo.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.