SHOCK SYSTEM – Stagnantation Disorder EP CD-R

Joe

Joe hoards and shares.

2 Responses

  1. xnizangx says:

    dulu sek ye mmg maing korn-ish…lening je lain doh aku tgk…huhuuhuh…sbb aku penoh tulis dlm coalition no. 1 diorang maing ala korn/ratm…yeah…sape dok pahang aku cakak ganu…padang muke…stress beb…”welcome to art world, hahaha”…

  2. xumb says:

    geee… thanx joe! aku tak budget plak kau nak review, cd yg aku bagi tu sebenarnya “free copy utk kengkawan” hehehe! anyways, i didn’t know that we were misunderstood, and some even dismissed us? hahaha well, biasa la tu, tak semua orang suka semua benda kan? but one thing for sure, we play what ever and sing what ever style we like lah! yeaaa and thanx again for the review bro!

    correction: my email is xamster@gmail.com

    p/s: nizang makang ikang! oits, hang tulih band cek main ala korn? ish ish ish… mana ada oi hahaha! bak mai sini coalition zine hang tu satu! =3P

Leave a Reply