Saturday, 9th September 2006: Free Love Shop Launch Party, Ipoh

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

5 Responses

  1. mohd JAYzuan says:

    terima kasih banyak banyak kerana upload dan tolong promosi Joe!!

  2. xnizangx says:

    50 k promises -cdep available at Free Love Production. 6+1 tracks of garage pop like ozma, reggie and the full effect. buy one for your gf today!

  3. mohd JAYzuan says:

    Nizang bro, letak Coalitioners plak lah..

  4. mohd JAYzuan says:

    Show berjalan dengan lancar, tiada apa-apa masalah walaupun pakcik guard pada mulanya asyik jeling-jeling aje tapi semua ok. Crowd pun ramai sampai penuh bawah shopping complex dengan mat-mat dan minah-minah rock n’ roll. Tak sangka plak boleh ramai sampai macam tu, hopefully aku boleh terus bikin acoustic / poety / etc. show macam gini lagi.

    Next time, kita try panggil Sumbang plak, woooo!!!

  5. knives_for_artcore says:

    any list items? please e-mail santaxxxsandra@yahoo.com or abell_cried@myspace

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.