Saturday 9th July 2005: Klang City HC Show – Last Minute Release Party @ Tunestones Entertainment, Klang

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

12 Responses

  1. XANIENAX says:

    HALAMAK!! JAUH SANGATLAH APSAL TAK BUAT KAT PAUL PLACE JE???

  2. acot says:

    wah gig tu kat jeti pulau ketam ke…? jauh nya….

  3. jimmy lompat jimmy says:

    hotak hang. tu jauh sgt… kalo camtu baik terus pi pulau carey…susah beb nak dpt bas pi pulau carey…

  4. adekxminute says:

    huk aloh.. bukannya kedah ke, jb ke, klang jek ha.. bukannya jauh.. murah lak tu.. lagipun klang dah lama takde gig.. jimmy mlm ni main bola!!

  5. endosed|by|hate says:

    jumpa hangpa semua nanti … ingat air jaguung & kacang rebus dijual berasingan …. be there .. xxx

  6. nizang says:

    7 release party? apsal 7? 7-7 band tu release something baru ke? hehhehe…just tanye buat sibuk…sbb tak tahu. malu bertanya sesat jalan…igt nak gi gak tapi tengah cuti kat kampung… hehhehe…sori kengkawan aku bercakap luar hari ni.

  7. endosed|by|hate says:

    actually it was a split release between lastxminute / mortal combat 7″ … so the event was yesterday and it’s was so kewl … even the thing start lil bit late but everything is well organize .. congratz to all crew for this event plus boys n gurls that come to the event yesterday … see u somewhere else … xxx

  8. fariq says:

    semalam dpt tgk sarjan hasan je.. kene rush balik sebab nak cuci lantai rumah.. erk!..

  9. xkhalilx says:

    aku pernah lepak kat dataran klang.. best siot!!

  10. express-rakyat says:

    Tunestone Ent. ni, aku rasa satu tempat yang OK…aku dah try tanya En Azan (owner)…kalo nak organize gig kat tempat ni boleh kata ekonomi juga…RM300 saja dan tiada 60/40 deal…boleh guna studio dorang dari pagi sampai malam…Lampu stage pula akan berkelip mengikut ritma…hahaha…gempak beb! Dan gig hari tu memang best…cuma ruang untuk jual barang kecil…patut kat kaunter tu…Ada air sirap dan nasi lemak lagi…

  11. minozzz says:

    uih..uih..congrats….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.