Saturday, 8th September 2007: Chenta Kasorgha @ Nettoz, Subang Jaya

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

8 Responses

  1. myo says:

    anyone has a map to this place?i wanna post it to ease the crowds coming.

  2. Dhani says:

    dalam banyak2 band, aku paling suka nama OTAM.. cute! 🙂

  3. myo says:

    hihihi.. datangla ye!

  4. myo says:

    slot list:

    1. Silent Scenery
    2. Flow
    3. Telephony Delivery
    4. Otam
    5. Oh Chentaku
    6. Yesterdays Not Bad
    7. 41
    8. Joanna & Co
    9. Throne Away
    10. Yuna

    p.s: air sirap re-fill sungguh bes. sape nak bawak kueh-mueh bes gak. kite ber-akustik selamba.

  5. myo says:

    malam ni.
    please contact 017.3599975 for directions!

  6. myo says:

    alhamdulillah.

    chenta kasorgha sangat laku gila semalam. sangat over my expectation. yeay!
    sebuah show akustik santai pertama oleh delicate. aku puas dengan segala persediaan walaupun agak rushing pagi sabtu tu kesana kemari transfer barang lah, beli sirap kat giant lagi. naem sangat hensem menjadi driver since aku baru eksiden haritu.

    terima kasih yg sungguh tak terhingga kepada crowd2 yg hadir, lebih kurang 50% aku tak bape kenal tapi aku sungguh seronok berkenal-kenalan. aku tau korang enjoi minum sirap free sampai 2kali jemir kene bancuh dalam tong tu.

    band2 yg sangat cool. fak smua bes nak mati sial. susah nak describe katsini cane korang kasi crowd smua sing-along, tepuk tangan, join main shaker. yehh! sound tiptop.. tenkiu faiz hensem, amira pun sangat cool.. emcee yg comel dan digemari pelanggan2 kfc. *sedap hingga menjilat jari.

    nettoz mlm semlm jadi sangat chill, vibe yg sungguh nyaman, merdu dan ohhh..
    terimakasih kawan2 yg ringan tulang membantu.

    pack sial nettoz! high on syrup! fak.. bes!
    PUAS!

    p.s: sekali lagi delicate melalui cabaran dengan smoothnye.. agak2 nak buat konsert delicate la pulak

  7. myo says:

    yo la kau labu. mandai je tom cruise raja gasing.

    kepada kengkawan ku, yg cantik, yg molek, yg “henskem”, yg lazat, yg ayu, yg rocker, yg posrok, yg dangdut, yg kuat main bontot dan sekalian smua yg ku kenal dan korang kenal aku tapi aku tak knal kau…

    selamat menjalankan ibadah puasa.
    kurangkan maksiat dan apa saja yg mendatangkan dosa macam… usha ponggong awek ke, download porn di siang hari ke, goncang2 ke, mabok todi ke, konon terawih 20 tapi subuh tah kemana ke, kurangkan mencarut juga, fuck fuck tu kurangkan la, kalau geram je nati, cuba praktikkan cakap “amboi..”

    puasa 30hari memang kacang, nafsu kuda mari kita sama-sama jaga. huyoh!

    p.s: saje ingatkan kengkawan, sambil mengingatkan diri sendiri. 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.