Saturday, 8th December 2007: Akta//Angkasa & Spartak, Singapore

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

2 Responses

  1. Pijan says:

    Apa hak korang kalau band yg kau tengok tak best? kalau aku, aku fuck kan aje..(termasuk lah gasoline grenade skalipun) haha..apa punya soalan lah mat badol ni bagi..bunyi cam pasal human right, tp pasal tgk band live.. hoi mangkuk! mana ada aku ckp x best..ok apa gig ni! nak sarcasm skit pun x boleh tangkap! lembab betul!
    kau ingat aku x lyn ke bauhaus semua tu, cuma stuff punkrock yg ada pun x terfollow.. gila lu nak lyn semua! joe kidd boleh lah..itu pun ada yang kureng..hehe
    oklah, sapa2 yg x puas hati kat aku tlg jgn complain pada joe kidd, direct kat aku buleh??
    k chow! pijan loves you losers!

  2. Pijan says:

    joe..tlg padam..byk sgt berubah website kau nih, aku tulis comment ni utk yg satu lagi kat annexe tu tp masuk sini plk!

    “Sapa terror intenet dia lagi punk”

    Sumpah!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.