Saturday, 7th April 2007: The 4-Sivits @ The Annexe

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

40 Responses

  1. wallsplug says:

    mesti pergi!! mass separation trbaik…harap2 ada lagu2 baru didendangkn :]

  2. Kid says:

    thanks for the nice flyer joe,
    we owe you lots!

    the mass/smg tapes is now available at rm5
    new tshirts also available at rm20
    also button and patches at rm2 only

    we recorded some new songs
    and its on our myspace now,
    check it out if you have the time:
    http://www.myspace.com/massseparation

  3. dean says:

    argh, melepas! =(

  4. syukree says:

    thank to joe kidd sbb masih memberi ruang kepada sesiapa untuk komen/kutuk/lepas marah/kasi cadangan walaupun kekadang tak de kena mengena dengan topik.

    so kepada sesiapa terasa tu .. just relax .. ini masa kamu lain hari masa org lain plak … ini lah dunia ‘scene’ …

    sakit kena tumbuk dah hilang tapi perasaan dendam tak pernah hilang… jika ada peluang pembalasan akan tetap diterima.

    jumpa di lain masa.

    tanpa siapa-siapa kamu bukan siapa-siapa.

    kawan2 semua api sudah dipasang, tolong tambah kayu.

  5. anock mearan says:

    “tak mau lagi” mesti wajib!

  6. Kid says:

    just now i managed to upload our recent recordings on mass separation myspace. check it out if you guys have the time.
    note: only 3 raw edited songs, not a final mix yet. thanks for your time! KID

  7. syukree says:

    acara tambahan dibawa khas oleh Practice Subversice yang lama menyepi. Percuma. Acara membakar poster + cd papakerma/at least i speak. sila bawak kamera untuk bergambar 😀

  8. Syukur21 says:

    Syukree ni sape? Kurang ajar sangat..Orang lain tak macam tu pun? Die ade kawan ke? Sape kawan2 die?

  9. syukree says:

    terima kasih kerana tolong tambah kayu.

    kurang ajar bermakna takut menggunakan nama sendiri. takut terlibat sebab tidak pendirian kukuh. takut hilang pengaruh.

  10. menyampah says:

    dah la tu syukree, tak elok la bising2 kat blog org lain pasal sendiri punya dendam. kalu betul ada dendam di dada, jumpe depan2 dengan org yg kau dendam sgt tu, blasah terus, ni dah berapa tahun dah aku baca komen kau kat ricecooker pasal ko punye dendam, tak balas jugak dendam tu, duk bising camtu gak la. “this is my revenge” la, itu la, ini la, macam org pompuan. setahu aku, org kalu dia nak belasah org, dia tak cakap byk, belasah je terus, tapi kalu seblom belasah duk bising je, mmg tak ada manenye. samseng internet!

  11. Dude says:

    Hahahahahaha…. samseng internet…
    hahahahahaha…. Good term.!!!

  12. syukree says:

    terima kasih.

    ada jugak benda nak baca hari-hari.

  13. acapunk says:

    biase ah. kaki isap, kaki kipas.

  14. syukree says:

    kaki isap tetek ke kote?

  15. Watie says:

    Wow! so fucking diy show!
    lotsa punkrocking stuff!
    long live diy hcpunk!

  16. syukree says:

    yup. so tired. too old for me. haha.

    air cap bintang di bau bau cafe sangat rare. peminat dewa agaknya.

  17. Syukur21 says:

    Buat ape nak pakai nama sendiri untuk tunjuk macho kutuk orang kaw kaw ahahahaha cis, buang masa aku je tegur..tunggu masa ko kene tikam je, time aku aku pegi tepuk tangan wahaha

  18. syukree says:

    macho atau takut.

    aku pulak tunggu ko yang tikam aku.

    terima kasih.

  19. hakko pata timur says:

    serabut sungguh la budok2 nie main duk baloh sining…aku terajang mapuh seko2 nie kang….joe kid, buat gok page untuk budok2 nie ser, ‘khas’ untuk bergaduh dan kate mengate….ok dop?

  20. wallsplug says:

    psyko..psyko..psyko..

  21. jabar says:

    aku selalu gak baca post syukree yang berani ni. tapi jarang pulak nampak kat gig. takut kot..

  22. syukree says:

    cik jabal, saya pun tak pernah nampak kamu di gig sbb saya tak kenal kamu.

    saya memang jarang pergi gig sbb saya hanya pergi gig band yang best dan band kawan2 yg beraksi.

    untuk pengetahuan semua saya ada di gig ini. mungkin cik jabar tidak kenal saya sbb saya sudah melakukan pembedahan plastik, maklum lah takut geng sxe pride pukul.

  23. tiong aka mohd faizal says:

    oi syukree ko tak puas hati dgn sape ni..agk2 tak puas hati ko jmpe je direct dgn sape yg ko tak puas hati..kasi setel..habis cite..kalo misal ko tka puas hati dgn aku jom jmpe kat bau2 cafe..ko blanje aku kueh teow..aku blanje ko kopok..amcam.aku tak side sape2..aku support mu je..yahoo

  24. dean says:

    Missing out another great gig =(
    Any pics or review would be appreciated

    on another note:
    i) Papakerma: Curve ‘ broken beautiful product’ cassette ep would be out in May/June. Others all queue up and release to be unleashed – Homicide, At Least I Speak, etc..
    ii) At Least I Speak: t-shirt is now available from Third Arm Records in 3 sizes; S, M & L for rm18 by hand. Please refer to Paktua @ Third Arm Records

    Inquiries:
    dean – 012 370 5263 (new number alert)

  25. syukree says:

    tiong aku memang tak puas hati. sbb ko lah MU kalah. Malam ni mung tgk ke tak?

  26. acapunk says:

    bebudak straight edge pukul kau syukri? dorang bukan skema rama ke?

  27. syukree says:

    nizang sorang je sxe skema …. jgn marah nizang 😛

  28. xnizangx says:

    aku nerdcore to the bones.

  29. tiong aka mohd faizal says:

    mlm ni aku dpt rase menang.kalo mu klh mlm ni aku cari ko syukre..tak kire la aku nk slhkan ko jugak..ko siap!!!!!

  30. syukree says:

    tak pe .. aku dah bersiap rm3.. untuk beli keropok lekor di bau-bau cafe …

    joe marah nanti tempat comment dah jadi tempat chat…

    nanti jamming kat wangsa maju ajak aku.

  31. ujeng says:

    yeye M.U menang tujuh satu…. tiong dimanakah anda?…kami merindui anda…berjoging2 ke lautan, berlari2 ketepian

  32. myo says:

    roma victor?

    dream on…

  33. tiong aka mohd faizal says:

    ilang suare aku bersorak mlm td tgk..tp puas hati.7-1 tu..dh mcm main futsal polak kene belasah..wakakakakaaka

  34. syukree says:

    aku ingat smlm aku tgk MU lawan Malaysia

  35. ujeng says:

    weih ahmad sukri, mu bukan set chelsea ke?…lebong kuat mu ni hoho

  36. Helmi says:

    kutuk malaysia pulak? hmmm

  37. syukree says:

    if u can’t wash, this is not my revolution – Dilemma Goldman

  38. Pijan says:

    syukri is a punkrocker!believe me!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.