Venue Change – Saturday, 4th July 2009: The Earth is a Witch… Kuala Kangsar Taiping

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

10 Responses

  1. Fizan says:

    Nice artwork!
    Hmm..mcm kena turun nih..beer senang tak K.Kangsar wahai si Halin?

    Pijan

  2. Cher says:

    And I must say, fucking sick poster!

  3. ade pijan tapi kena datang awal kau ikut lah joe ke?/
    kat 7e ada hari tu dak crimescene beli jer ..kuale ni tak religious sgt
    beer ada jual no worries!!

  4. ok cher seee u there w/ joyc, ct and the rest kids in sg

  5. i also make a t-shirt for limited 50pcs 2 color grey n white on black tee for
    rm30…if u want i can keep it out in XS,S & M tell ur frens

  6. opps harga t-shirt rm28 limited 50pcs bukan 30rm

  7. Fizan says:

    Lim…7E mahal sikit..takdak chinese restaurant kaa? Walaupun aku berkereta (yang diberi adik aku) tetapi mentaliti ku hidup sebagai punk miskin tetap menebal dlm jiwa ini..haha

  8. cina rest ada chon kee tapi jauh sikit ada byk lagi kat area town nati kita carik k,,=)

  9. harap maklum grind illusion terpaksa tukar venue ke rainhouse taiping
    minta maaf atas sebab yg tidak dapat dielakan dan kesulitan
    date & masa masih sama

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.