Saturday 3rd September 2005: Independence Day Out @ Ipoh

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

5 Responses

  1. dhani says:

    agak-agaknya bila yer D.F.T, MELASTIK BINTANG & SUKA NO.23 nak main kat kl ek?

  2. mohd JAYzuan says:

    tunggu bila depa orang dah kenal sket kot?
    tak pun tunggu organiser kl bawak depa sana laa..

  3. dhani says:

    biar aku bawak ah. :). aku dah lama teringin nak bawak DFT main kat kl. aku dah siap kontek dah pun. masa aku kontek tu katanya sorang line-up study kat luar malaysia.

  4. xnizangx says:

    gambar gig domestik doktrin in KL ngan voices of HC

    http://goape.blogs.friendster.com/photos/voices_of_hc/

    http://goape.blogs.friendster.com/photos/dodogig/

    sorry lambat post…hehhehe…whoever (making a zine, or played in the band i took photos of) u are free to use the photos, free of charge. email me at nervousrecs@email.com for larger formats. OK!!! go…!

    xlumbrahx rules.

  5. mohd JAYzuan says:

    panggil jay je la dhani.
    aku takda label la, aku tolong kawan punya label je.
    band indo tu apa namanya?
    ini email aku jay_implosion@yahoo.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.