Saturday, 3rd November 2007: Moh Kite Bergig Lagi in Jerantut

You may also like...

21 Responses

  1. xahmadsafuanx says:

    bess nih!
    venue kat ne nih?
    sapa yg taw xplain cket..

  2. dean says:

    Jerantut??!!

    Sgt menarik!

    Tp sayang clash dgn Third Arm punya gig – DEVILICA release party pd hari yg sama =(

  3. al-kebabo says:

    ni mcm mane nk pegi tmpt ni??
    cube bg map sket..

  4. kelang mari says:

    Fuhh… Kelang REPRESENT!!!

    (yo)

  5. malin kundang says:

    senang je venue tu.
    dekat dengan terminal jerantut tu.
    kalau korang dah sampai terminal just contact number yg tertera kat flyers tu. oke? :].

    thx.

  6. erk.dum dum tak pun ade main skali ke?

  7. ekspress rakyat says:

    Rasa Sayang Pub la nama dia…Sayang betul kalau tak pergi. Boleh nyanyi lagu rasa sayang ramai2. Kena pergi gig ni! Tak pernah pergig gig kat Jerantut..

  8. al-kebabo says:

    alrite..
    chantek..

  9. malin kundang says:

    yep yep.
    dum dum tak pun main.
    hehe. :]].
    jumpa di sana ya kawan2.

  10. jerantut?
    tak pernah sampai aku.insyaallah.aku sampai nanti.gig best ni.huhuhuh.

  11. malin kundang says:

    datang weh jangan tak datang!!
    hehe. :].

  12. orait2.aku dtg.hahaha.line clear tak ni?risau gak aku.ekekekeke..

  13. malin kundang says:

    line clear punya.
    dont worry bebeh! :p

  14. Karim says:

    flyers nie buat pakai microsoft words 97 ker ?

  15. Zombie says:

    Rasanye macam gune microsoft word je…
    cam familiar..

  16. malin kundang says:

    yeah.tepat skali.
    hahaha.microsoft word aje.
    :p.

  17. civil_disorder_dude!!!!!! says:

    Microsoft word lah baru old school hahaha :p

  18. mol says:

    bahau nagan jerantut jauh tak?nak tgk monster sakura la…

  19. malin kundang says:

    dekat je.
    sempadan je tu. :].

  20. MONSTER PAAN says:

    Hi guys!Paan here as the guitarist of Monster Sakura…gig ni kami x dapat perform sebab ayah kepada bassist kami dikejarkan ke wad pada malam sebelum gig ini berlangsung…terima kasih kepada Gie (organizer) because memahami…minta maaf banyak2…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.