RAIDED!! Saturday, 31st December 2005: This Year’s Final Threat @ Paul’s Place Balai Polis Brickfields

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

18 Responses

  1. scum` says:

    damnit!keep on posting new news joe.

  2. Gorechestra says:

    as told by apek Cassandra, expect the story on every local newspapers tomorrow. and don’t forget to watch the news too. our friends are making headlines ehh..and they’re on national television too.

  3. adydoz says:

    i was there last night, still feel frustrated to end 2005 this way. if not mistaken, the police also took the char kuay teow dude too…

  4. SueAnnaJoe says:

    Saw the tv3 news about the raid. Here’s more or less of what I saw/heard from the news.

    “Sementara itu, di dalam bangunan tertutup tingkat 4, remaja di pesta muzik, bercampu gaul lelaki dan perempuan, dan kebanyakannya berbaju hitam, dan terdapat juga remaja2 bertudung. Buku2, dan pin2, dirampas, dan mereka tidak mengaku buku2(zine) itu kepunyaan mereka walaupun terjumpa di dalam beg mereka. Lyric2 lagu, dan isi2 di dalam buku2 itu, terdapat unsur2 black metal, dan juga kata2 lucah. ( i suspect words like fuck and shit). ”

    And they did interview a couple of ppl, so they explain lah, its not black metal, despite the songs played are hard and ‘keras’. And they’re just there to play and enjoy music. Also, the police angkat this banner, of Aby’s uhmm clothing company, ‘suicidalclothing’, lama gila plak tu tunjuk. So imagine lah ‘suicidal’, lagilah.

    Dammit la. Kesian gila budak2. Tak pasal2 kena.

  5. xnizangx says:

    hahhaha.. pagi2 lagi dpt sms dr rizie and razee…pasal rush ni. so far, tak tgk lagi news…hope to catch it tonite.

  6. xnizangx says:

    ye aku dah tgk buletin utama kul 8 tadi. mmg gila. domestik doktrin punya stiker kat kotak stuff terpampang kat kaca TV. polis dah naik gila!!

  7. xnizangx says:

    “antara peserta adalah golongan proffesional seperti pensyarah dan peguam”-tv3.

    tokey besar suicidal clothing (banner suicidal clothing terpampang kat TV), pun sendiri lecturer, aby. harap2 bende2 camni tak mematahkan semangat org2 kuat scene. harap2 bende ni panas kejap je.

  8. SueAnnaJoe says:

    A ah la, lupa plaks si Aby tu pensyarah. Forgot that part. Waduh. Takpa, promote sket website dia, mana tau lepas ni bisness makin hangat. Hehe.

  9. why_august says:

    Media mainstream? mampus

  10. f?§riq says:

    pasal rush ni x pasal¬? mak aku tepon, ingat aku join black metal.. bangang punye media!!

  11. xriziex says:

    damm!!aku salah sorg yang kene mase tuy..aku paling geram time mase kiteorg kene duduk bawah garaj ramai2…ade sorg polis tue keparat tuy sound…korg seme macam pendatang asing!!…dah laa die layan kiteorg ngan care yang kasar..ape ingat kiteorg takde hati perut ke…nak ckp,ckp laa baik2…

  12. xriziex says:

    org yang ditemuramah dipakse…die pilih sorg2…die saje pilih org yang pakai baju itam..rambut panjang…

  13. endosed|by|hate says:

    cakap banyak jgnla ! lets come and join the conference …. this is now our time …. ok lets start it all over again ! …. xxx

  14. pakaikasutbata says:

    wa setuju ngan lu endosed by hate…cakap byk tak guna la…kalau dok comment ..tak kira la lu dok jauh ker ..kawan kawan dlm kesusahan..join the conference la support.ni dok sibuk comment tgk berita ngan mak la ape laaa….

  15. f?§riq says:

    ko tgk berita dgn mak ke pakaikasutbata..

  16. zaxxtypeface says:

    Media: Misbehave Educational Doctrine In Action!

  17. lipan says:

    tak sangka orang yang berpelajaran.. mempunyai otak dan pemikiran yang sangat smpit…tak reti nak berpikir….yang meeka tahu menuduh tanpa membuat research yang betul…kalau camtu sampai bila kita nak maju…waaa…gua salah seorang antara 380 org yang di raid malam tuh…pukul 6 pagi baru ble balik….yang penting kami malam tu unite……

  18. Cat_Gurl says:

    “tak sangka orang yang berpelajaran.. mempunyai otak dan pemikiran yang sangat smpit‚Ķtak reti nak berpikir‚Ķ.yang meeka tahu menuduh tanpa membuat research yang betul‚Ķkalau camtu sampai bila kita nak maju‚Ķwaaa‚Ķgua salah seorang antara 380 org yang di raid malam tuh‚Ķpukul 6 pagi baru ble balik‚Ķ.yang penting kami malam tu unite‚Ķ‚Ķ ” — lipan

    Betul tu lipan… aku setuju.. dan aku jugak mangsa yg di raid.. sedih gile.. sakit pinggang aku tungg turn urine test tu.. tp bile aku tgk balik rakan2 aku dlm balai tu.. aku terasa betapa ramainye dak2 scene dr polis kat balai tu.. hahaha.. mmg mlm tu kiteorg unite sampai pagi ar.. walaupun kena duduk situ berjam2.. sampai pagi.. aku sampai umah kul 6.30am. cipta rekod dlm sejarah aku.. balik umah kul 6.30. mak aku naik pening tunggu aku.. risau gile! aku nk pegi press conference tu.. tp tak sempat. Tapi aku akan tuwun pada 15hb ni nnt dak2 yg kena tahan (wan, aby, shak and others..) akan dtg balai balik on 15 tu..

    So marilah kite ramai2 dtg support rakan-rakan kite.. sambil memakai Black T-shirt or t-shirt hc.. hehehe…dont forget tau!…

    xCat_Gurlx

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.