Saturday, 30th May 2009: Peace Gig 2, Cherating!

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

19 Responses

  1. dean says:

    sangat-sangat menarik.

    little bali ni chalet ke? katakan lah jika mereka yg selain dari band ingin ke sana, organiser boleh tlg arrange kn booking penginapan etc (kami bayar sendiri, tang tu jgn risau, hehe) atau macam mana?

    selain dari gig ini, ada sebarang aktiviti lain di rancang? maksud saya, macam memancing di laut, etc etc.. yes, saya tanya betul2 ni. lama x beriadah dkt pantai, layan tepi laut. fuh…

  2. anix says:

    untuk pengetahuan saudara din, little bali tu adalah salah sebuah bar kat cherating ni. malam-malam kat sini biasa ada live band. tempat ni betul-betul tepi sungai. sebelah yang satu lg adalah pantai. aktiviti lain? tiada rasanya. aktiviti sendirian berhad jela. haha.

    kami di sini tidak punya masalah untuk tolong menempah chalet utk kawan2. utk tempahan, sila kontek kami. nombor telefon:
    ayie-0179518320
    cho-0139175747
    humanfirstcollective@gmail.com
    http://www.humanfirstcollective.blogspot.com

    kami di HFC jg merancang utk mengadakan perjumpaan kolektif semalaysia di cherating pada akhir tahun ini. tunggu sahaja informasinya πŸ™‚ sesiapa yang mempunyai sebarang idea utk perjumpaan ini, sila konteksi kami ya!
    senyum sokmo πŸ™‚

  3. alak says:

    Dean, little bali is one of the best gig venues in malaysia.!

    stage menghadap sungai bakau, lima minit jalan ke pantai cherating dan juga nasi lemak sedap aie bulat(HFC).

  4. dean says:

    thanks anix untuk penerangan.
    thanks alak untuk promosi.

    hehe… tak ada aral. sampai la nanti =)

  5. anix says:

    haha..sama2 πŸ™‚

    mintak cuti, pastu redah je datang sini.

    alak pun nak datang lagi kot..hehe

  6. dean says:

    gig sabtu. tak perlu mintak cuti. huhu…harapnya masa & ringgit mengizinkan.

  7. anix says:

    aku dop ingat nak kabo, gig start 10 pagi:)

  8. rizie says:

    best nyer…..tak sabar nak jumpe ngan encik anix… rindu plak..ahaks.. πŸ™‚

  9. yayok says:

    huhuhu…..
    nasik lemok aie bulak….wat nasik dagang ar plop…

    kul 10 pagi start anix???
    band ape start dulu??

  10. anix says:

    haha..dop tau gop. try tanya ayie bullat lah
    baik mntk nasi ayam lalu
    tapi kalau ikut menda yg bdk2 ni bincang, nasi lemak je kot
    sbb blh buat utk org2 vegie skali..

    yup! yg atas ni flyer lama. aku dop ingt nk letok pukul wape start
    flyer baru check kat http://www.myspace.com/humanfirstcorelective

    band pertama band derhaka..

    alright boss?

  11. radzi sinclair says:

    wei mat yie…..mung maing lagi deh dakooty roaches…berreehhh

  12. yayok says:

    kuchalana main kul rape?

  13. anix says:

    dop bincang lg susunan band. nanti aku update lg. πŸ™‚

  14. anix says:

    dop tau lg kucha main kul wape. susunan band dop bincang lg. nanti aku update smula! bereh?

  15. xnizangx says:

    “get confused now, get confused now, get fucked, cammon!”

  16. rizie says:

    “we are immune generation…..”
    Hahaha…tak saba mau tgk dakootyroaches beraksi.

    P/S-dgr cite kasih sayang nak cover “hukum rimba”….

  17. anix says:

    flyer update yg baru? sila check di

    myspace.com/humanfirstcorelective

    http://humanfirstcollective.blogspot.com

  18. raflesia says:

    on 8th may one of the gig’s telah berlangsung di sana..gig’s noise of reality..boleh tahan je la kawasan n suasana di sana..chelet yg ada pn ada yg ok n ada yg agak horror..hehe..but if ada sesape yg nk g blh la try ya..have fun !!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.