Saturday 30th July 2005: Fighting Series 3 @ RAC, Seremban

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

14 Responses

  1. f?§riq says:

    yuran pendaftaran sudah naik ya.. 😛

  2. lecturer sekolah says:

    tool of trade pun ade? best best!! a must see show!!!

  3. wak says:

    tools of trade pomn ade gak, grind gile babi nye band ni, pasti kan dorang bawak lagu cover dari crptopsy

  4. express-rakyat says:

    mintak tool of trade cover repulsion ker…agathocles ker…
    carcass ker…

  5. arif says:

    budak¬? kastam pun ada.best best.

  6. hakkorkit says:

    ni peperiksaan chaotic? aku nak join! gile best gig ni

  7. hakkorkit says:

    blood on wedding dress jahat giler!! aku tgk dorang perform kat jb SUPERB!!

  8. e-q says:

    Ha’ah before tu pun bowd best, time gig verge on reason tu…Rabak ngan chaotic…Mintak2 dorang bawak shikari lagi

  9. razarq says:

    gig best ni..,.aku nak tgk bowd ngan devilica, penggempur n9!

  10. chaotic says:

    sorry guys, kami terpaksa menaikkan harga tiket coz after 2 gigs we still dont have enough money. nak bayar sewa pon tak lepas lagi nih.. banyak abis kat equipment rental.. full set rm450. =( utk 1st series kami cuma dpt RM380 n 2nd gig RM600. setelahditolak duit equipment.. kami hanya dpt RM80 sahaja. Minta maaf kerana kami terpaksa menaikkan harga dan tidak dapat membayar duit kpd band2 yg hadir.. harap maklum

  11. autumn says:

    dayoftomorrow pon ade??!!! perghh……superb!!!band market nie =)

  12. razarq says:

    hahah ya! band market terbesar Wah…gig ni dah dekat! tak sabar

  13. arif says:

    dkt mana gig ni ? ada map tak ?

  14. poisonX says:

    fuk la.. aku tak spt pegi.!! benci aku!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.