Saturday, 30th August 2008: Merdekakah? @ Noisy

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

18 Responses

  1. lori says:

    really missed wak kang of sarjan hassan..those days we used to hang around at kedai mamak in klang sama2 itu blockage punya kaki…apa itu..elly’s kaa?

  2. thee dr. says:

    Here’s what I’m curious…how can there be shows in Selangor now…? Are studio shows kinda like the equivalent of house shows..?

  3. noisystudio says:

    hye people,

    untuk menghilangkan rasa keraguan dan tandatanya.
    studio kami 2 storey.
    which means..atas studio jamm(jamm session buat di atas)
    dan bawah space untuk gig yang lebih besar.

    dan…selangor..ya..kami pun terkejut sebenarnya.polis di kawasan kami(ampang jaya) tiada masaalah dengan kami,studio kami dekat dengan balai actually..dan semua show yang dianjurkan disini telah/dan akan kami dapatkan permit dan mereka tiada masaalah memeberikan permit tersebut.

  4. Fizan says:

    Ten bucks show rules!

  5. thee dr. says:

    Maka syabas kepada anda kerana berjaya menganjurkan gig di Negeri Selangor Darul Ihsan tanpa sebarang masalah dan Tahniah kepada anda kerana menggunakan Bahasa Malaysia Baku di dalam jawapan anda. 🙂

  6. erm….tahun ni baru sekali kot aku dgr gig 10inggit…hahaha sronok2…aku suka…akan ku cuba mengangkat punggung ku ke sana… tapi aku rindu kan gig2 yg di buat kat actors studio dulu…hahaha dah lama x dok bersila tgk footage dan diselang-selikan dgn kugiran pantas…dan juga gig 5-8 inggit kat area KL..hahaha sewa dah mahal ye tak camne la nak buat gig bwh 10.karen pun dah naik…tp tahniah wat budak2 noisy berjaya gak wat gig camni…walaupun kat situ la juga tempat korg tido…tp tu la juga lagu-lagu lullaby tuk kita tido betul???? 😀

  7. hahah elly’s fuih tempat kenangan…zaman2 geng “tampal” ramai mase tu…budak2 jauh dtg lepak situ…habis main skate pun lepak situ gak…huargh…cis aku jd mat kenangan…

  8. apit says:

    kt penang..gig yg organise kt weld quay(wisma oh kong si) semuanya berharga rm10..kecuali ada gig metal hari tu..mahal skit..venue pun ngam 🙂

  9. lori says:

    wa jimmy pun layan elly’s jugak ek time tu…punk tampal-tampal..hehehe kadang2 zam TDD dtg bikin lawak kat saner…

  10. Zam ko jgn ckp die mmg camtu…smpi skang pun camtu belum atan datang lagi…lagi la pecah perutcukup dgn kerenah diorg

  11. noisystudio says:

    thee dr.- aku dpt info anda dari kugiran Fascist Insect adakah itu benarrrrrrr? hehehe

    jimmy – kami cuba kekalkan entrance rm10(senang kira haha), maybe will go lower if possible.. p/s : mmg lullaby song lah..hehehe

    btw..ini ada map ke noisy studio,harap membantu :

  12. noisystudio says:

    ops..map tak keluar..maybe html post disable kot..ok boleh tengok di sini:

    http://www.myspace.com/noisystudio

  13. thee dr. says:

    Tul dah…:) Kalau ada sape2 nak usya/add band kitong; http://www.myspace.com/fascistinsect

  14. noisystudio says:

    ahaaaa..nanti balik KL main kat sini ye!

  15. thee dr. says:

    Boleh takdok hal….:)

  16. madmax says:

    gymnastic ‘hardcore’ participate in ‘olimpic 2008’

    http://www.youtube.com/watch?v=bh7bHxkxQ2k

    laughter is the best medicine!!!!!

  17. afiq says:

    pakatanharamjadah.wordpress.com

    new video!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.