Saturday, 2nd June 2007: This Is Hell Pt. 2 @ Giggers

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

8 Responses

  1. Pijan says:

    Yeah! come n’ trash!

  2. xull grim lust says:

    pijan ,kalau kau bawak lagu defiance aku turun.bila mahu turun langkawi?cheap booze!!!

  3. myo says:

    *no pinjam pinjam

    hahah

  4. Pijan says:

    alamak!lagu defiance anytime boleh bwk! tp guitaris baru aku joe ni x brp tau la! kalau bad religion dia boleh la! man ngn aku tara hal! oit, jauh la nk ke langkawi! kat sini pun ada lobang booze murah kalau nak parti parti..barbeque..sila kontek shammir,dia organizer party party party haha! tempat : Lost Gen.
    p.s Xull Grim Lust, sapa kau ni? aku mmg cukup x berkenan dgn geng2 menyamar dlm intenet ni..fuk sana sini. Tp dlm komputer aje la action dia! bodo betul!

  5. shahrizal says:

    bad religion pon buleh jugak pijan. anesthesia 🙂

  6. xull grim lust says:

    aku la pijan insan yg pakai cap while enjoying his vodka…cheap tapi tak semurah langkawi………land of fukking booze p/s 1/6/2007 annexe cm

  7. Pijan says:

    kau ke zull? ‘L’ kau pun dah double skg!nama kau complicated sgt lah! tak dpt nak aku agk makhluk dari planet mana ntah! nantilah kau balik kl aku nak kirim!cheers!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.