Saturday, 2nd June 2007: IgniteFest, Kuala Ibai, Terengganu!

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

11 Responses

  1. xnizangx says:

    woooohoooo…! datang jgn tak datang, datang jangan tak datang!!!

  2. brayok says:

    akhirnye 2nd combat main kat tganu!!!!ini ke idup?

  3. ujeng says:

    wah…pasti balik!

  4. Joe Kidd says:

    kawang-kawang, aku dengor Hishamuddin Rais akang gi ke show nih. Tabor tikor karpet meroh!

  5. mat_usseni says:

    hello,,kawan 2 traveler,,,geng diy/artis/pemuzik etc,,,yg dtg dari luar tu marilah beramai2 check in kat(((X_Glry))) 411/q, jalan tekukur tekukur,taman dalya,20300,kuala terenGGanu..kkkkkkkk.Nanti kat sini ader aa entertainment,port best punyer…dorm ader,,bilik, ader,,harge dari 8(dorm)-30(master bed)…ala,,radio ape sumer ader ah,,,internet free utk guest,printing,zeroxing….printing baju pon bleh…pastu,,kalu nak rilek,,enoy as fuck bleh,,,no hal…go party ppl.

  6. mat_usseni says:

    hello,,kawan 2 traveler,,,geng diy/artis/pemuzik etc,,,yg dtg dari luar tu marilah beramai2 check in kat(((X_Glry))) 411/q, jalan tekukur tekukur,taman dalya,20300,kuala terenGGanu..kkkkkkkk.Nanti kat sini ader aa entertainment,port best punyer‚Ķdorm ader,,bilik, ader,,harge dari 8(dorm)-30(master bed)‚Ķala,,radio ape sumer ader ah,,,internet free utk guest,printing,zeroxing‚Ķ.printing baju pon bleh‚Ķpastu,,kalu nak rilek,,enoy as fuck bleh,,,no hal‚Ķgo party ppl.support this cooperatives….

  7. rizie says:

    biar betul hisham nok turun gig ni joe?huhu..hapor karpet meroh lallu ar..gile gempak!

  8. nizangdikapung says:

    cool show!
    justkneeta rocks.

  9. myo says:

    dem aku lambat usha post.aku cari bilik kat k.trengganu sampai turun bawah gi dungun,pastu paka,kertih.. smua fullhouse. nangis aku,tido mesjid.

  10. nizangdikapung says:

    shabri and i on behalf of coalition zine managed to did a little borak2 interview with hisham last night. it’ll hopefully be published in coalition #7. this time, the zine will be 90-100% malay. do send in yer contribution starting from…now!

    coalitioners@yahoo.com (put the title contribution #7)

    thanks!

  11. ujeng says:

    arghh tensen2……plan baikkk nk balik ghanu, last minit kena balik melaka..bila lagi ade gig weih

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.