Saturday, 2nd February 2008: Bad Hair Day, JB

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

16 Responses

  1. zika zika says:

    event mcn ni sepatutnya tk buat dkt countach tempat tu dhlah kecik (jamming studio pun) lagilah dia letak hujan as one of the acts.mesti dalam tu macam sardin countach dahlah panasss haa tunggu saja ye.organiser ni macam bangang sikit pun ada.haa aku fuck hujan.too MTV.boleh jalan.

  2. dean says:

    yah..tanpa prejudice. aku juga rasa studio tu nti could be crammed even if (agak x mungkin) a small no of crowd turn up. line up band aje dh penuh studio tu. juga to pay rm15 for that? fuh…

  3. xnizangx says:

    alternative to what??

  4. xnizangx says:

    alternative to what?? i don’t think the music genre ‘alternative’ is suitable to be used nowadays. hmm…maybe just my thaught. if bands like….say…really weird and different (malas nak taruk contoh)…then, ok lah.

  5. zika zika says:

    yeahh la nizang.lagi lagi kalau takat band hujan tu aku rasa tkde lah alternative mana kalau setakat main lagu yg aku bleh jamming dgn adik aku umur 12 tahun.tapi yang peliknya even lagu diorang camtu (read:meet uncle hussain too,yang baru nk glam sebab keluar KAMI kalau tak sampai mampus orang tk kenal) ada jugak orang nk denga.lepas tu nak proud gilababi diaorang dengar hujan etc etc yg lebih kurang andd cakap ‘hujan is the goddamnfatherofgoddamnindie’ andd i said whutt??sebelum hujan pun banyakk lagi band yg macam tu.bezanya=hujan banyak contact tu yang diorang glam.kalau tak terceruk jugak tak kemana je.tapi yelah tk boleh nk ckp banyak sangat kn sebab lain orang lain taste.

    oh dean memang lah kita still kena bayar 15bucks (sebab ada hujan,organizer nk tarik crowd and buat duit lebih) despite of tempat yang (_enter your own word_) punya daif.kena datang la tgk sendiri countach tu macamana.aku rasa kalau diorang buat dkt taat house (venue gig ‘on a milk carton’) lagi okay sebab tempat dia luas.panas pun takdelah macam dkt countach.

    oh and yes sabtu ni bakal menyaksikan posers and losers memuja hujan (cool la huh?) .

  6. sewel says:

    eh eh cik zika saye bersetuju dengan anda. maaf kalau bahasa saya ni agak kasar tapi mmg organizer tu mementingkan untung semata2.

  7. zika zika says:

    alah cik sewel bukan semua orang pun honest nk cari duit cara gini.rasanya kalau organizer ni betul honest,dia tk letak la hujan as act diorang.dia akan letak baanyak lagi band2 yang talented/rare gilababi tapi tk dikenali.alahh itu semua orang punya pasal kita tk boleh nk cakap lebih jugak.karang kalau aku sembang lebih2 ckp aku ni judgementalism lah hape lah.

  8. zika zika says:

    sapa nak pegi gig ni tolong bawak towel spare and perfume banyak banyak kerana dipercayai studio ni akan dibanjiri dengan maha ramai orang (which i called so-poser)

    oh ye,get ready untuk mencium pelbagai jenis aroma/bau-bauan disana.

  9. arishu says:

    nk tnye/??cmne nk dptkn tket utk gig bsok?? kt tmn u??

  10. zika zika says:

    datang je dkt tamau u.kena bayar bfr masuk studio je.ni bukan ruums nak kena carik ticket dkt tmpt lain (hail sarcasm!)

    oh yeah jgn lupa bwk perfume satu botol,tuala barang selai dua.err tees spare.spender lebih aaah.

  11. Folks says:

    eh sape yg pegi gig ni mehla share story.
    nk jgk dgr cite cane hujan kat jb.
    hahahah.

  12. Folks says:

    dengar cerita hujan kena f**k ngn bdk jb.
    hohohooh.
    jyeah!

  13. madmax says:

    sedap siot kuehtiaw veggie kat kedai bwh countech tu..
    yg penting cili potong mau lebih!

  14. zika zika says:

    yeahh hujan memang kena fuck pun bagus lagi.takpayah diorang dtg jb.semak la

    ps.madmax kau makan dekat safiah la mamak yg opposite countach tu.nasik lemak dgn char kuey teow dia terbaik wei!ahah.

  15. madmax says:

    aku dah try la makan char kuey teow die..
    gagal la.. rasa mcm ape je….

    HUJAN kalau nak diterima di jb die kene buat lagu ‘Johor Bahru’ pulak kot???? 😛

  16. zika zika says:

    haha alahh kau pergi salah hari kut.aku selalu lepak situ lepas jamming.GAAH !* (aku miskin takde duit nak lepak tempat mahal-mahal)

    haha madmax,aku tengah bayang kan si NOH tu nyanyi lagu JOHOR BAHRU a-la ngantuk dia (julian casablancas’s copy & paste) haihh

    semua orang ada pendapat sendiri dan aku,sampai mati aku tidak akan menyukai hujan.sekian.

    ps.oi madmax jom lepak makan veggie kuey teow dekat bawah countach!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.