Saturday, 27th May 2006: Spread Your Wings & Fly – Ipoh

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

9 Responses

  1. syukree says:

    band vendetta pon ada..bijak2

  2. azizi kabut says:

    kenapa ahli rottwailers dapat harga murah..kenapa perlu ada rottwailers…setahu saya rottwailers tu adalah ahli kelab majalah terseohor rottw kan?bijak2…ade promosi album yah…komersialnya….

  3. keras says:

    hmm…segmented pricing..(perbezaan harga bukan sebab perbezaan kos). yang ni sebb perbezaan ape ye?

  4. xnizangx says:

    “nevermind the exploited, here comes the inikah hidup”…takyah ah gi tgk wattie bunchit tu kat subang…dtg gig ipoh tgk inikah hidup je la…hahhaha…

  5. azizi kabut says:

    saya ahli kelab ting2..boleh dapat murah x?

  6. xnizangx says:

    aku ade tanye pihak organizer, apsal tiket rm15. sedangkan tmpt ni kat studio jam (tp muat dlm 200 orang). die cakap…mmg owner venue ni (bacteria HQ) yg tetapkan rm15 satu kepala. tp die sedang iktiarkan diskaun utk mereka2 yg nak masuk 2 hari (sabtu + ahad) and also the rottwailer thingy. aku tak salahkan organizer. tempat orang. dan, aku rase pihak owner ade reason tersendiri utk mengecas rm15 setiap satu kepala.

    kite sendiri tahu…nak maintain satu DIY space/studio ni bukan senang. yg lepas2 kat malaysia (a//mince, sireh dan cengkeh, etc) kejap je…pastu bungkus…mungkin korang rase bdk2 bacteria tak diy psl golongan mereka tak main thrash/grind/punk…tu terpulang le…kalo rase syak/tak bes…tanye je owner studio ni sendiri…ok? cool…

    sekadar meluahkan pendapat je…

  7. bac-recs says:

    jgn camnie nizang oi….
    kami tak pernah tetap kan harga ke ape ker…
    kami buat pon dulu rm6.00 jer… 2 hari rm10
    kalo boleh nak bagi masok free…
    tapi sape nak bayar api, air semua tu
    kami bagi sewa tempat rm500 termasuk P.A system (rm200)

    kami dah tak buat studio jam so ini saja income kami…
    rm300…
    sewa kedai rm500
    so kira lah sendiri…

    sedar2 flyers dah kuar rm15.00 utk sehari…
    kami tak leh nak cakap ape2 dah…

    sesugguhnya bacteria records & ameba music lab tidak terlibat sama dlm management gig spread your wings and fly & complete control….

    segala rottwailer thingy tu pon bukan kerja kami…

    kami hanya menyediakan tempat, brg dan pa. system

    jgn ckp ape2 sebelom siasat…

  8. xnizangx says:

    oh sori le kalu bahase aku tersalah. tp betul la ape aku cakap. org yg menetapkan harga tu…mesti ada reason di sebalik tindakan tu…tp…skrg baru aku tau bukan korang tetapkan harga…tp aku ade tanye sendiri kat joe…mungkin ade salah paham/ salah info/ etc. no hal lah…

    aku ade siasat gak ler…which is dr joe tp takde la detail sgt…tanye2 gitu je…

    mcm aku cakap laa…bukan senang nak maintain tempat cam korang buat ni…so, just bayar je la tiketnye and support. sbb bkn bnyk venue gig skrg ni…tambahan pulak tempat yg korang maintain ni di kalangan bdk2 scene music independent gak…bagus…

    aku harap korang terus maintain tempat ni….

    ok settle? care ko jawap mcm aku ade tuduh2 tak tentu lak…salah intepret kot…:)

    hope to see u at ipoh…

  9. bac-recs says:

    no bukan begitu maksud ku nizang…
    aku tak tuduh sapa2 cuma aku ckp info tu salah…
    this is a public place…
    semua org main…
    kalo aku tak jawab di sini nanti semua org ingat kami nak buat duit…
    alangkah bagusnya kalo ko pon tanya kat aku…
    jgn tanya sebelah pihak jer…

    aku tak pernah sembang pasal ticket ngan joe…

    and 1 lagi soryy kalo aku melenting kerna aku sorang lelaki melayu…
    hahahah…

    bosan bila ada bermacam tuduhan dilempar kan kpd kami ttg gig nie…

    sekali lagi kami ulangi tiada kaitan bacteria records and amebamusiclab dengan management gig spread your wings and fly & complete control…

    kami hanya menyewakan tempat kami pada mereka…

    sekali lagi maafkan ku en nizang kalao aku tersalah faham maksud mu…

    jumpa di ipoh…
    dan selamat dtg ker ipoh…

    tak sabar utk ber’mosh’ ketika set inikah hidup!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.