Saturday, 22nd – Sunday 23rd July 2006: KL Independent Bands Festival @ Titan

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

6 Responses

  1. mohd JAYzuan says:

    23 punya show ada SWA.

  2. Joe Kidd says:

    so SWA is back? That would make my day. Thanks Jay.

  3. mohd JAYzuan says:

    but not for good la joe. this is the real final show, sebab klpac tu kesian depa. tak dapat nak main proper and good news for hang, smek ada band baru main post punk. link myspace dia aku lupa, nanti aku ingat aku pass sama hang. fucking sure you’ll like it lah..

  4. mohd JAYzuan says:

    joe, hang dah ada dalam friendlist depa la.

    http://www.myspace.com/killeurcalculateur

  5. talibxjoe says:

    still…
    arif design memang mantap…
    En. Joe, or sesape ada email dia x?
    masuk ni dh tiga flyers dia aku jumpe….
    sumer memang mantap…
    dia ada page ke ape ker..
    thanxx…

  6. arif.dh.xc says:

    yo talibxjoe… kalau nak contact aku, email aku kat ahmadarifs@gmail.com atau hantar msg kat
    http://www.myspace.com/ahmadarifs

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.