Saturday, 1st March 2008: Sesi Jamm Ringkas 11, Melaka

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

29 Responses

  1. xpojiex says:

    yeah..stop da violence dancing..
    lets circle pit muthafaka ๐Ÿ˜€

  2. zika zika says:

    cholyra weh terbaik ni!

  3. einseconds says:

    Yer yer aje Pojie selalu circle pit ke?

  4. xpojiex says:

    ye ler abg ein syg
    stiap gig abg ade pesan,no violent dancing
    so saye circle pit,2 step je la
    wakakaka
    serta berkungfu ala2 jetli
    ;D

  5. MONSTER PAAN says:

    Pojie tipu!Hahaha!Last time I check masa kat Straight To Your Face #1 dulu,mende…pancit jek….hehe!Anyway thumbs up buat Mental Koyak.

  6. einseconds says:

    Yerla tu Pojie,kau pergi gig pun malas ni kan nak circle pit.OK kita celen sapa kalah kena masak nasi goreng sayur taknak telur.Taula tukang masak bertauliah kan.King of cooking.

  7. xpojiex says:

    aiiyaarkk
    paan mgkin tersalah org
    saye bkn pojie chnel-x
    hahahah
    saye sekadar pelajar awam yg hina lg jujur
    ;D

  8. xpojiex says:

    errkk
    ein pown tersalah org
    hahaha
    ramai nye makhluk ensem bername pojie
    ;D
    yaa anda x makan telur ya
    anda tersgt la veggy
    syabas
    ;D

  9. einseconds says:

    baguslah vegetarian,kenapa tak suka makan sayur ek?suka makan telur ke awak nie.Pelajar awam yang kerajaan support ke bertauliah la ni anda tersangat la pelajar syabas kerana menjadi pelajar.
    ๐Ÿ˜€

  10. lori says:

    bro ein nie yang selalu lepak kat klang depan elly’s circa 1996-1998 tu ka?hehe

  11. xpojiex says:

    saye makan yg halal je
    ;D
    ya pelajar awam
    saye ni manelah mampu nak blajar sendiri
    gune duit rakyat aja lah
    ;D

  12. begedil says:

    apasal nak promote gig guna gambar politikal radikal. tak paham aku….poyo gileh. nak kata korang ni radikal, tak pulak aku rasa….hmmm
    ๐Ÿ™‚

  13. madmax says:

    radikal perlu pada action je ke?
    mcmane pulak radikal thinking?

    tak abis-abis nak blame..pegi buat show sendiri la encik. buat flyer sendiri, pilih band sendiri. pasal gamba pun nak kecoh. kimak

  14. khairul azizi says:

    kepada bedegil.apa masalah dgn flyers itu?yeah..kenapa tidak boleh buat flyers begitu?adakah anda tuhan utk melabelkan radikal ke tidak seseorang itu.saya amat pelik dgn kamu terus melabel membabi buta.yer.gambo ini diambil ketika revolusi spain 1933.sebagai tanda simbolik perjuangan mereka.saya mengagumi zaman mereka dan ambil gambar ini sebagai tanda simbolik.Simbolik kepada mereka yg menyokong persembahan di sini bahawa tiada ruang yg membatasi semangat rakan2 yg ingin berada di acara ini dalam kondisi yg sempit dan sgt panas.Juga ruang2 yg membatasi persembahan diy di sini.Adalah satu kegembiraan pada kami dpt menganjurkan persembahan diy di sini walaupun dgn keadaan studio yg kecil tapi kami dapat berhibur berkongsi idea2 dgn rakan2 yg hadir baik dari dlm atau luar..ada masalah dgn kehidupan kamu?sekali lagi saye ingin bertanya kamu siapa untuk melabelkan radikal ke tidak seseorang itu.apa kata kamu mencari alternatif yg lagi enak dgn berkomunikasi tanpa terus melabel.kamu ni ingin menjadi pihak berkuasa di sini?terus melabel tanpa sebarang usul periksa.bagus..kamu memang bijak.apa kata kamu buat persembahan kamu sendiri,buat persembahan kamu sendiri.jgn melabel org membabi buta.Atau kamu datang sendiri ke acara ini sabtu ini kita boleh berbincang.Jgn terus nak blame!!!Jika inilah mentaliti kamu…saya amat kecewa sekali.

  15. khairul azizi says:

    oh..salah begedil…begedil…bukan bedegil..

  16. BART says:

    hmm..manusia yg berpikiran seperti anda patut dilenyapkan dari dunia ini!!!..arap ko phm k..HUH!

  17. rizie says:

    dum dum tak mungkin akan bermain 3 pieces nanti.sbb salah sorg guitaris nya tidak dpt menghadirkan diri diatas urusan kerja.cheers.

  18. zika zika says:

    alahai begedil kau ni sure makan begedil yang letak atas soto tu lebih kan.tu yang lalok jerr.

    madmax cakap tu betul.camner pulak dengan orang yang berfikiran radikal pulak?kau taknak blame ke?

    biasalaahh aku rasa begedil ni orang politik kot.takpun dia ni calon pemuda UMNO.ape cerita kempen kau begedil?agak ramai tak nak undi kau nanti?

  19. begedil says:

    radical thinking…..pergh! pastu jadi intelektual kangkung cam sankaran pillay a.k.a chandra muzaffar (itu pon label paling hebat aku bole bagi)….hahaha.
    aku rasa korang tak layak letak gambar CNT, sebab diorang tu arm struggle. aku rasa baik letak bendera IPF je laaa….bendera pon lebih kurang. korang tau tak IPF? korang orang mesia kan…gi wiki….

  20. khairul azizi says:

    begedil.kamu betul2 hero message board.kau sgt prejudis dgn acara kami,ape kata kau datang ke sini?malaysia ke mane ke aku x peduli.dude,kau ni kenapa?kau x pernah kenal kitorang.ape masalah kau sekarang?sgt prejudis.tak kisah laa ape struggle sekalipun itu adalah sukati kitorang nak letak gambo sape.kau ni sape?polis scene?police scene fuck off!weh tak guna kepak dalam ni.datang laa sabtu kita debat.nak jadi hero dalam page ni.

  21. fuih…panas nie???jgn berdebat…bawak berbincang…bukan debat…karang debat jadi debik…huhuh

  22. khairul azizi says:

    heheh..mane ade debik. jimmy.ala lagipun dia tuhan radikal.hyper super mulia mane nak bawa berbincang beb.kelakar sebenarnya bila lawan hal2 camni.benda ni simple je.kalo ade benda tak puas hati solusi yg baik adalah berdiskus.bukan terus menghukum.ye laa..dia tuhan.sgt arif hal2 macam ni.flyers tue pada dia haram.Yelaa,dia kan mulis.tuhan scene beb.secara realitinya benda ni adalah diskusi.apa yg rase tak kena boleh bincang.bukan main melabel.tape laa dia tuhan,dia hyper mulia(sekali lagi).yg pasti flyers tue simbolik saya dh bagi penjelasan di atas.tak ade salahnya dgn flyers tue kan.yela dia kan tuhan radikal(sekali lagi).berhak menentukan hukum salah pada acara tue.acara poyo.tapi tak kisahlah saya tak akan taat pada tuhan radikal macam dia.saya rela jadi derhaka dan berdosa pada tuhan radikal macam tue..yg penting saya suke.kalo tuhan radikal tue tak suke saye tak peduli…:).terima kaseh

  23. madmax says:

    kalau ade space kosong kau ajak la band begedil tu main. die sakit ati la tu band die takde org ajak main band pasal band die tak cukup radikal. tu yang die bengang tu.

    maaflah tuhan. malam tadi saya minum arak. selepas mabuk saya trus jadi marah pada sistem. radikal tak saya? sila beri tunjuk ajar.

  24. epit says:

    bedegil…bedegil…
    kenapa la ko degil??
    haha…
    apa2 pun, show kat situ fun!!!!

  25. conquestforbread says:

    hmm,tapi flyers ni kelihatan tak cukup screamo lah.

  26. RIBUT says:

    hehe melayu bodoh…pasal tu pon nak gadoh…tapi azizi ko mmg hebat…go grindcore….

  27. xAhmad Safuanx says:

    melayu bodo??
    suma org bodo..
    bukan melayu..
    silap tu..individu la..

  28. khairul azizi says:

    terima kasih buat teman2 dan band yg datang semalam.bebal zine isu 2 sudah siap beredar.blh hubungi saya utk mendapatkannya.rm1 by hand/rm2 ppd.terima kaseh.:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.