Saturday, 16th September 2006: Under Attack @ Tunestone

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

8 Responses

  1. Azfar UxA SxR Agony dan lain lain lagi says:

    eh.. sejak biler Under Attack main ni gig?? buat keliru je.. ade band lain nama under attack eh? tak gerek ar gini..~

  2. Azfar UxA SxR Agony dan lain lain lagi says:

    aku lupe nk ketawe.. ahahahahaha..

    if not later ppl tink im too serious.. the world nowadays.. assume everyting is serious when u dun put “lol” or “ahahahah”

    k cheers~

  3. gengbunga says:

    alamak…name gig ni Underattack…dan takde kene mengena dgn band under attack…
    kan ade tande seru tu..ehehehe
    tp aku rase maybe designer die nak buat kelainan…dimana flyers kene bace dari bawah ke atas..
    ehehehe
    adiosss..

  4. CHOT says:

    erm underattack mungkin tajuk gig ni…tapi band yg main suma bagus2 tara sombong punya.

  5. xnizangx says:

    ye la…member aku pun ade sorang yg ckp gig ni under attack (s’pore) main…aku rase organizer kene do something about this confusion…tp, band list utk gig ni bes…campur2 music/idea/ethic direction…bagus. zaman skrg susah nak carik…gig2 camni la bagus utk kite pegi. yeah…huhuhu. boring dgn gig all-hc, all-punk, all-indie…

  6. bidan says:

    boring dgn gig all hc,all punk?
    ade ke band punk kat list tu?

  7. terjun says:

    erm…agaknya organizer lupa nak nak panggil antiprotokol main……ye la tak de band punk d.beat …itu silapnya..masing2 ngan komuniti sendiri. cemana tu apa silapnya…ek…..

  8. gengbunga says:

    a’ah la..betul jugak tu..band Punk takde plak..adoi..tak bestlah camni..
    tp camne pun aku turun punye gig ni..band die best¬? siott..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.