Saturday 16th July 2005: Absolutely Raw! @ Paul’s Place

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

4 Responses

  1. sany ADALAH alger says:

    perghhhh…ini tulang rusuk punya grinding growl nie

    hmmmm……NEGATION,rasenye kugiran lama nie.betul ker??

  2. Yourdadisangry says:

    Dudes,

    If you still confuse what NEGATION is all about, check out their materials at i-bands.net

    http://www.i-bands.net/audiovault/bands/2110/

  3. express-rakyat says:

    banging!!!

  4. espress-rakyat says:

    Aku baru aje balik dari gig ni…Best!!! Memang best!!! Entah berapa band ntah…tapi lebih daripada 10lah…, start dalam pkl 4 petang, lambat 2 jam dari yang tertera kat flyer, crowd dalam 100-135 orang kot!!! Dan yang lagi best..Langsyur perform tadi…yeargh!!! Lepas diorang perform, semua turun bawah cari rokok/air…Kesian kat band yang lepas tu..Tapi yang rasa ralat bila time band grind perform, semua pun berdiri/duduk, ingat ceramah ke? …Mat2 metal ni tak paham ke lagu grind???Layan banging sudah le!!! Mungkin tak melodik seperti yang dijangka…Hahaha, walau apapun, kredit kepada penganjur…sebab berjaya bawa band yang dah lama tak perform…Dengar The Bollocks pun akan perform kat Seremban bulam 9 ni…kalau flyer dah keluar, jangan lupa up-load kat sini ye!!! Orait!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.