UPDATE! Saturday, 16th February 2008: iGagalist 2008, The Annexe

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

12 Responses

  1. xpojiex says:

    grindcore/crust/d-beat bands playing acoustic…??
    wah..teruja 😀

  2. shahrizal says:

    would love to see the same thing

  3. dean says:

    urgh..can’t imagine kid n niesa doing “aku cinta, aku rindu” ajai-nurul duet! ;p

  4. shahrizal says:

    sat lagi diorang buat betol-betol baru kau tau dean! hahaha

  5. madmax says:

    kau aje la yang bagus..
    kimak

  6. dean says:

    err..apokohei ni madmax? hehe..

  7. xAhmad Safuanx says:

    ok gak lagu aku cinta aku rindu tu..
    haha

  8. lori says:

    heh aku punya terkejutmungkin akan sama perasan bila dengar rainforest dari infectious maggots..sesekali mendayu tak salah..mak aku bilang “jimat karen weh!”

  9. xrajunax says:

    grind/d-beat akustik sgt mengujakan.er..vokal falsetto ke?kalau growl karang tenggelam sound sumer instrument, ekekekekeke

  10. asa takkan mati says:

    p/s : kpd sesiapa yg mengenali mamel(drummer akta angkasa) sila ucapkan takziah kepada beliau kerana kematian ikan kelisa-nya pada selasa lepas. R.I.P kelisa mamel.

  11. dean says:

    innalillah….mamel…be strong dude!

  12. Joe Kidd says:

    a few more bands soming from via Zubira: Gray, Awan, Roti

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.