Saturday, 15th March 2008: This Is Not A Showcase @ The Annexe POSTPONED

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

13 Responses

  1. dean says:

    shouldn’t it be orbit cinta benjamin? or dorang mmg dh shorten kan nama eh?

  2. xnizangx says:

    yeah relationsheep.

  3. depa dah tak cintakan benjamin…HUHUHu…

  4. epit says:

    orbit band baru aku…huhu

  5. zika zika says:

    ha ah la bukan orbit cinta benjamin ke?orbit dah ada gepren/bopren baru ke hehe 😀

  6. khairul azizi says:

    wah…various gig…adeh!band grind tada kew?huhuhuhuh..

  7. xahmadsafuanx says:

    a’ah..
    xde ke grindcore band nak men rian ria d.i.y ni?huhu

  8. aku nak ajak CINTA TIADA RESTU tapi cinta kerk dah di restui…nak ajak mass dah selalu sgt main gig pemes sgt(ops) ;P nak ajak Crucial Unit jauh sgt…jd kite layan slow2 la kali ni…hehehe…actually gig ni aku tak buat pun…menyempit je logo aku kat ctu…

  9. mosh says:

    yeah… FTTD… !!

  10. kenet says:

    hell yeah.. crimescene.. awesome..!!

  11. AntonOemar says:

    dengar citer gigi ni ditunda tarikh nyer ke satu tarirh yang akan ditetapkan yeke??

  12. MONSTER PAAN says:

    Ni kalau Pak Tam perform x pakai jaket baru dia yang thrashy yaamatz tuh,mmg x thrash la Pak Tam…huhu!Samurai Champloo rocks!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.