Saturday, 10th & Sunday, 11th December 2005: Defense! Defense! Defense!

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

11 Responses

  1. mohd JAYzuan says:

    lama tak tengok infinate delay.

  2. f?§riq says:

    aku bace paper arini, ade gig kt seremban kene rush sbb this black metal things (bored).. harap bukan kat this place ar.. ade cite lebey lanjut x?..

  3. spacesheep says:

    oh tidak..bukan kat sini..gig tu kat dewan seremban tu..dorang tipu tempah dewan tu atas nama persatuan silat cekak..polis rush waktu malam..siang ok..tempat ni pun polis byk kali dah dtg melawat tgk2 je..lgpun ini tempat sendiri..kalau tkde gaduh semua ok la..itu je

  4. mohd JAYzuan says:

    aku ingat gig ni yg masuk paper tu.

  5. zaxxtypeface says:

    Ala, citer banyak tak guna. Pi check tengok clubbers kat Zouk, Nouvo, Modestos etc. Sendiri mau ingat la. And that’s what they told us about adat, peradaban, pertamadunan & modernisasi? Rosak remaja. Gila ah Malaysia! Haha!

  6. Kia says:

    Pasni buat gig kat Zouk plak ah.. moh zaki

  7. zaxxtypeface says:

    Cantek! Pasti PIG tak rush punya, sebab teruja nengok awek mini skirt bergoyang-goyangan pinggul. Kot mana yang tumbang overdrunk bleh ler sambut bawak balik rumah. Rezeki tu. Wahahaha!!!

  8. zaxxtypeface says:

    “Sorry..gig this saturday and sunday at revolt and chaos hq seremban had been CANCELLED due to warning by police authority…for enquiries.. contact 0125799177” – Revolt & Chaos HQ

  9. zaxxtypeface says:

    Ni angkara logam hitam la ni. Kah kah kah.

  10. lipas says:

    dengar cite polis ugut korang aritu ek..mcm babi polis…ni semua pasal pakcik paku nagn abg hammer lah nie…dah tak leh buat gig…..lg satu abg sahidan jaafar(mastika)…cerita tak b’asas..jumpa ko kat gig aku ajak ko buat circle pit….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.