R.A.M.B.O. Back in Da House!

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

9 Responses

  1. BoyDxF says:

    Again? That’s great…

  2. MoKUjiN says:

    yahooooooo .. hehe .. tu hari tak dapat pergi .. wall of death the system!

  3. xnizangx says:

    hahaha…aritu aku pun tak gi. bapak menyesalnye…kali ni…aku pastikan aku pegi!!

  4. Bagi aku lah, RAMBO was good when they played here, amat meriah, siap dengan “theatrical” support from some activist-kids TETAPI Fastgame played a better set, better playing, better sound etc. And almost all kawan-kawan terdekat who were there that day felt the same. There’s even one old timer yang asked me, “hey, dia orang ni tak ada label nak sign ke?”, sounded pretty upset too! Hah! Of course, the old timer don’t really understand why a good band such as that tak ada label! Yes, the concept of DIY tak termasuk akal agaknya. Anyway, still looking forward to Tony and co! Hopefully it’sll be better than the last time.

  5. NxAxTx Distro says:

    sesapa yang miss baju RAMBO yang dulu; escape from Imperalism (gambar burung raven atas tengkorak) mungkin ada reprint semula – sesapa yang BERinterested bole la email;
    natdistro@yahoo.com

  6. lipan says:

    gue mau baju itu??
    macam mane?

  7. BoyDxF says:

    aku mau tolak baju tu sebab kecik..ha..ha…

  8. anakwatan says:

    shit…no tour dates for sabah?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.