Penang Underground Scene Report by Azim Network Fanzine, circa 97/98

Joe

Joe hoards and shares.

5 Responses

  1. Nik Khusairie on Facebook says:

    Wann WanXnop Emri Shamreza Ian Johan Ariff Khaw Vin Vinh Farida Mazlan Rizal Slapjaw Adie MN

  2. Wann WanXnop on Facebook says:

    Thanks ayie.. hehe.. aku pun simpan artikel ni kat group gthc..

  3. Khaw Vin Vinh on Facebook says:

    wow this is like ages man

  4. chrome76 says:

    Penang scene.. what a memory.. ingat lagi gig kt hippodrome.. incubated factory main.. chronic mass main.. carburetor dung pun main kalau tak silap.. by the way ada sapa2 tak kenal din cina main dgn acid rain ka apa nama band tu.. aku dh 15 tahun cari dia tak jumpa2…

  5. Joe says:

    tak silap, namanya “Henry” – penyanyi ACID RAIN (time sebelum di-chop sebagai “band nazi”). aku dengar dia dalam dunia fesyen atau perfileman sekarang. tak pasti, tapi itu yang teman cakap.

Leave a Reply