Monday, 19th May 2008: Cellulite Fest, The Annexe CANCELLED

Joe

Joe hoards and shares.

127 Responses

  1. plotaklu says:

    ha 3 versi. pandai2 la lu pilih.
    hahha.. gua mabokk

  2. talibxjoe says:

    erk…ape siak band grunge…
    hahaha…aku ada jugak main band kejap dl..
    ada skali tu men dgn reconstruct…
    TREND HARDCORE LAMBONG kat kontek…
    nama band tu ialah :- HAPPO HIKEN
    tp kitaorg men grind¬? tp xjd kot..
    hoho…

  3. talibxjoe says:

    ops lupa lak nak taip sini….

    MUSLIM PUNK HARDCORE fukk off!

    x habis¬? nk gunakan alasan agama bila bercakap mengenai sesuatu hal…
    yg sedia haram lah…
    yg sedia termaktub lah…
    benda¬? haram len xnak plak ko ikut…
    so…jawapannya ialah…

    ko ni MUSLIM PUNK / HARDCORE la…

    p/s :

    aku bertanggungjawab sepenuhnya dengan statement aku nih…
    terima kaseh….

  4. nobeat says:

    Penglipur lara, dah sembahyang belom?

  5. rizie says:

    penglipulara,hari ni baca al-quran tak?

    hehehe,,,

  6. penglipurlara says:

    enchek PENGLIPURLARA….
    ada brani ker beritahu nama enchek sebenar rather than berselindung di sebalik nama penglipur lara…
    mana best men nickname-nickname ni…
    yasser = format masa depan
    thee dr. = ex-enslaved chaos, fascist insect
    aku = abdul mutalib (xde band,cume ada la menulis zine dan blog)
    penglipurlara =forumner ricecooker yang tidak terlalu taksub dengan ideologi buatan manusia..balance tidak condong pada mana2 parti politik..dan bukanlah fasis ke hape ke yg dilemparkan oleh forumner lain..

    penglipurlara = hero melayu aka anak buah hishamuddin “penghunus keris”.
    gua tau la lu hero, tp bkn kt cni. lu pegi meeting kt mamak la macam pekida lain buat ok?

    anak buah hishamudin? ahh terbabas sgt2 kau nih..emo betul..
    aku bukan hero kawan..aku insan biasa saje..lagi satu aku tak tertarik pon dengan pekida itu..terima kasih..

    eh, jgn lupe, beg selempang tu. isik dunhill 14 byk2, meeting pjg siot. dari petang bawak ke malam jgk la.

    ha ni aku paling xsuke beg selempang ngan rokok..lu ingat aku rempit ape?..err lagi satu aku xsuke lepak2 dari pagi sampai kemalam buat keje bodo k.and aku xisap rokok..xminum arak,xmenagih dadah..tapi aku xleh resists dari makan daging jer..(ein sori dah try tapi belum ada kemampuan)

    ops lupa lak nak taip sini….

    MUSLIM PUNK HARDCORE fukk off!

    x habis¬? nk gunakan alasan agama bila bercakap mengenai sesuatu hal‚Ķ
    yg sedia haram lah…
    yg sedia termaktub lah…
    benda¬? haram len xnak plak ko ikut‚Ķ
    so…jawapannya ialah…

    ko ni MUSLIM PUNK / HARDCORE la…

    ko cakap kat sape?? clearkan statement kau bro..
    tapi kalo kau nak cakap pasal benda nih kau boleh berjumpe dengan mana2 ustaz yg berkelayakan yg apabila kau berhujah dengan dia terkedu mulut kau 3 hari 3 malam..double terima kasih..aku org muslim tapi muslim hardcore? ape tuh? xpenah lak aku dengar mazhab tuh( ye aku purak2 xtau)

    Penglipur lara, dah sembahyang belom?
    dah..nape?
    tye diri sendiri bro

    penglipulara,hari ni baca al-quran tak?
    ilmu tanpe amal tuh sia2..aku baca..kamu?

    p/s: aku bukan rempit k nak pakai beg selempang..siot jer.

  7. thee dr. says:

    Penglipurlara–if you think I’m pussy on the block you’re talking to the wroooooong fuckin’ person man I’m telling you now-why do you even bother being involved in Hc/punk -go to Saudi Arabia or Iran you fuckin piece of shit religous extremist-I think you’ll like it better there you can find a nice big hairy Arab/Iranian husband for yourself.

  8. Dato' Fazly says:

    Im not a fan of HC music (lol sorry) but i am a fan of the culture.. Anti discrimination of the minority yeahhh.. One Earth, One Race (human being), Dun discriminate

  9. moshing_machine says:

    dato… yup.. no discrimination, but that guy ruin the fun la…

  10. penglipurlara says:

    Penglipurlara–if you think I’m pussy on the block you’re talking to the wroooooong fuckin’ person man I’m telling you now-why do you even bother being involved in Hc/punk -go to Saudi Arabia or Iran you fuckin piece of shit religous extremist-I think you’ll like it better there you can find a nice big hairy Arab/Iranian husband for yourself.

    yeah dia(thee dr.) mmg xpandai mengawal kemarahan..kalau aku involve pon ape yang merisaukan kau..apa sumbangan kau kepada society kalau kau betul2 involve pon?

  11. penglipurlara says:

    yeah bila bercakap pasal religious extremist mst kau menghalakan jari kau kat iraq/arab saudi and so on la..kenapa kau tak cakap jer pegi vatican city ke,india ke(ingat masjid babri),tibet ke..kau sendiri xsedar kau mendiskriminasikan sesuatu pihak..kau terbabas disitu..semakin lama kata2 kau tiada facts,hanya emosi..aku mahu idea yang lebih educated disini..trime kasih

    current result
    penglipurlara-3
    thee dr-1-1-1=-1

  12. thee dr. says:

    But…you’re still a Malay supremist and a religous fanatic-you didn’t even bother defending yourself…and you started the name calling, pal, not me…and I wrote ‘Iran’ dumb-ass, not Iraq…learn to read, asshole.

    And I am concerned when you get involved in my beloved HC/Punk scene because your bigotry pollutes it–I told you before and I’ll tell you again: You-Are-In-The-Wrong-Place. ‘current result’..? How about you grow the fuck up and stop being so childish? How about that?

  13. thee dr. says:

    Thank you Easart.

  14. khairul azizi says:

    wah..siapa sebenarnya panglipurlara ini.Saya ibaratkatkannya sebagai manusia berfahaman united malayan national organisations walaupun terang2 dia menafikan.Kenapa saya berkata demikian,saudara panglipurlara mengatakan yg beliau sgt kecil hati dgn tindakan hindraf berprotes di jalan raya.Saya amat yakin yg saudara panglipurlara adalah penyokong teguh united malayan national organisations kerana hindraf adalah anti united malayan national organisations seperti saya.Dan bila saudara panglipurlara mempertikaikan hindraf berada menggunakan jalan raya sebagai tempat protes sekalli lagi saya tertanya2 buku demokrasi manakah yg beliau baca.Mungkinkah buku yg di karang oleh orang kaya united malayan national orgnisations.Kerana mengikut mazhab united malayan national organisations perhimpunan yg aman adalah ketika united malayan national organisations berprotes sahaja jadi selain dari itu hukumnya haram.Mungkin benar kerana bila mereka selain united malayan national organisations tidak akan ada semburan gas pemedih mata dair pasukan unit fasis.Pada awalnya saya ingin menganggap saudara panglipurlara ini dewa kerana dia tidak ada nama penuh kerana menggunakan nama samaran dan saya yakin dia tidak mempunyai kad pengenalan atau pasport antarabangsa kerana dia tidak perlukan nama bagi menonjolkan identiti kerana sebagai malaikat dia mampu utk terbang tetapi saya silap kerana hujah2nya kosong dan sgt berbaur perkauman.Cakap2nya hanyalah mengikut hujah akal dan saya tidak hairan sekiranya panglipurlara punya pertalian dgn ahli united malayan national organisations…….Tetapi saya amat yakin yg beliau ini bukan dari kelompok punk/hc kerana jika beliau seorang punk beliau tidak sepatutnya bersikap rasis.Btw,saya doakan saudar panglipurlara akan masuk syurga….

  15. saker_ayam says:

    penglipurlara = penipusaja
    =)

    +sharil

  16. thee dr. says:

    I’m starting to formulate two theories about Penglipurlara–pretty much everyone on this forum knows each other or at least who each other is, but no one seems to know who Penglipurlara is: I’m guessing he’s an agent provocateur from CID/some other law enforcement agency who gains information/intel based on our reaction to him or he’s a gay guy in the closet who wants to suck off his boyfriend Bodowi.

  17. thee dr. says:

    UMNO=

    Unethical
    Maniac
    Nutjob
    Operation

  18. Pijan says:

    Dear ricecooker readers,
    This kind of healthy shit debate is only to keep us stronger and alive so that please take them up and put the shit down. It’s no point if we’re fighting each other and at last we’re just get stuck in the middle of the journey. After all, love is the basis. We’re as punks should rationalize ourselves because the real enemy is at outside our circle. I hope you’ll have a great time in trying your best to change the world for at least to your nearest surrounding..With the mix-rojak ricecooker style i believe it will create an overwhelming views so take that shit up and find your own route. In this world, there’s lots of ideas is trying to absorb into your brain but i believe punk-minded people always have a special brain inside their skull.

    I love you guys.

  19. Pak LaN says:

    Pijan

    Dear ricecooker readers,
    This kind of healthy shit debate is only to keep us stronger and alive so that please take them up and put the shit down. It’s no point if we’re fighting each other and at last we’re just get stuck in the middle of the journey. After all, love is the basis. We’re as punks should rationalize ourselves because the real enemy is at outside our circle. I hope you’ll have a great time in trying your best to change the world for at least to your nearest surrounding..With the mix-rojak ricecooker style i believe it will create an overwhelming views so take that shit up and find your own route. In this world, there’s lots of ideas is trying to absorb into your brain but i believe punk-minded people always have a special brain inside their skull.

    I love you guys.
    ____________________________________________________________

    Right on!

  20. di-ai-wai says:

    wahhh….even my name maybe not in short listed
    i luv u 2 lah….

  21. penglipurlara says:

    But…you’re still a Malay supremist and a religous fanatic-you didn’t even bother defending yourself…and you started the name calling, pal, not me…and I wrote ‘Iran’ dumb-ass, not Iraq…learn to read, asshole.

    -silly mistake jer..ko pon penah buat gak pussy..

    How about you grow the fuck up and stop being so childish? How about that?

    -kau mula dulu childish..

    wah..siapa sebenarnya panglipurlara ini.Saya ibaratkatkannya sebagai manusia berfahaman united malayan national organisations walaupun terang2 dia menafikan.Kenapa saya berkata demikian,saudara panglipurlara mengatakan yg beliau sgt kecil hati dgn tindakan hindraf berprotes di jalan raya.Saya amat yakin yg saudara panglipurlara adalah penyokong teguh united malayan national organisations kerana hindraf adalah anti united malayan national organisations seperti saya.Dan bila saudara panglipurlara mempertikaikan hindraf berada menggunakan jalan raya sebagai tempat protes sekalli lagi saya tertanya2 buku demokrasi manakah yg beliau baca.Mungkinkah buku yg di karang oleh orang kaya united malayan national orgnisations.Kerana mengikut mazhab united malayan national organisations perhimpunan yg aman adalah ketika united malayan national organisations berprotes sahaja jadi selain dari itu hukumnya haram.Mungkin benar kerana bila mereka selain united malayan national organisations tidak akan ada semburan gas pemedih mata dair pasukan unit fasis.Pada awalnya saya ingin menganggap saudara panglipurlara ini dewa kerana dia tidak ada nama penuh kerana menggunakan nama samaran dan saya yakin dia tidak mempunyai kad pengenalan atau pasport antarabangsa kerana dia tidak perlukan nama bagi menonjolkan identiti kerana sebagai malaikat dia mampu utk terbang tetapi saya silap kerana hujah2nya kosong dan sgt berbaur perkauman.Cakap2nya hanyalah mengikut hujah akal dan saya tidak hairan sekiranya panglipurlara punya pertalian dgn ahli united malayan national organisations…….Tetapi saya amat yakin yg beliau ini bukan dari kelompok punk/hc kerana jika beliau seorang punk beliau tidak sepatutnya bersikap rasis.Btw,saya doakan saudar panglipurlara akan masuk syurga….

    -imaginasi gila khairul azizi yang merepek-repek menuduh aku yang bukan2..xhabis2 umno2..ape kejadahnye umno itu? xpenting pon untuk aku..

    penglipurlara = penipusaja
    =)

    +sharil

    -penyampuk yang tiada menyumbang idea-idea..menang sorak kampung tergadai saja…

    I’m starting to formulate two theories about Penglipurlara–pretty much everyone on this forum knows each other or at least who each other is, but no one seems to know who Penglipurlara is: I’m guessing he’s an agent provocateur from CID/some other law enforcement agency who gains information/intel based on our reaction to him or he’s a gay guy in the closet who wants to suck off his boyfriend Bodowi.

    sebenarnya kau sudah semakin nyanyuk thee dr.dari cid,law enforcement ntah hape2..dan gay..aku rase baik kau jual bontot kat lorong haji taib tuh..mcm minat sangat jer..

    trime kasih..

    p/s: bz buat seketika..

  22. di-ai-wai says:

    kiter memperjuangkan “anti racism….”
    maksudnyer tiader unsur-unsur perkauman dalam aper juga keadaan secara asasnyer…kira taknak lah gaduh-gaduh antara kaum (kira senang faham laa)…… tapi kalau satu kaum tak kira laa dlm forum ker…comment blog ker.. kira boleh ler atau dihalalkan ker pulak caci maki..debat yg takder kesudahan atau debat yg tak berfaedah langsung ni yek…
    ntah laa…boleh ker haa???…..lu piker laa sendri…

  23. thee dr. says:

    So…you’re not denying it is what you’re saying…..pussy again?You’re the one who’s talking shit on the internet..so go suck your boyfriend Bodowi off.

  24. khairul azizi says:

    saya sudah katakan panlipurlara tidak akan akui kebenaran.Oh,mungkinkah dia seorang mr clean pemegang mazhab hadhari?Ya,saya pasti ia akan menafikan kenyataan ini.

  25. thee dr. says:

    Memang dah–tu aje dia pandei. And I don’t know who he is but I’d split his skull open if I ever came face-to-face with this fool…’p/s bizi seketika’–yeah probably bizi reporting back to Bukit Aman or the Interior Ministry….Khairul..are you on our friends list by any chance?

  26. saker_ayam says:

    at least aku x membodohkan diri mcm ko PENGLIPURLARA.
    =)

Leave a Reply