Monday, 18th June 2007: Negation meets Sodom in Jakarta!

Joe

Joe hoards and shares.

You may also like...

27 Responses

  1. Kid says:

    sodom should play here in KL
    the society really need a shocker!
    another swing of napalm death is still way ok!

  2. Dude says:

    Pesta sodom-menyodom di KL???
    uihh… gerek tu…
    harap2 menjadi…
    Napalm Death???
    huh…
    hahaha..

  3. aizu says:

    fukkk!! really crazy show!!.kalau dtg msia ni,aku org pertama tempah tiket hehehe

  4. zerox says:

    AAAAAAAARGHHHHHH FUCK!!!!!!

  5. encik osman kencing suasa says:

    wah, gile kental flyer nie. rock kangkang habas. mcm flyer Search plak, mat2 indon x leh tengok fyler nie…sume nak pegi tengok jap lagi. aku rase sodom berasal dari kamping kat jawa timur la

  6. aizu says:

    sabbath main kat sgapore,sodom main kat indon,motorhead main kat msia lah pulak lepas ni hehe

  7. acapunk says:

    bodoh punye malaysia, balik2 michael jackson.

  8. acapunk says:

    bodoh punye malaysia, balik2 michael jackson.
    paedophile bleh plk dtg nyanyi..

  9. Joe Kidd says:

    memang we are missing out. last month Death Angel main kat Manila! Dang!

  10. Joe Kidd says:

    kepada mat-mat hardcore punk kental yang terkedu apabila dihidangkan dengan lagu-lagu “emo” evergreen The Cure:

    1st August 2007 kat Singapore, kalu jadi!

    see: here

  11. shahrizal says:

    hahahaha

  12. aizu says:

    aku dgr citer dr bdk2 grind msia,napalm death nak dtg main sini lagi dlm tahun ni.katanya dah kompem.entah betul ke tak citer ni.

  13. Dude says:

    larat lagi ke pakcik2 napam deh tu nak ber’grind-grind…
    kekekek…

  14. rizie says:

    aku pun ade dgr jugak napalm death nk dtg.br 3 hari lepas membe aku bgtau..entah btul entah tidak..

  15. aizu says:

    kalau kompen dtg,kita g sama2 lah rizie hehe.dulu aku terlepas show sbb pg gig punk kat mcities.kali ni kalau kompem,kena pg ah hehe.

  16. rumors have it that the napalm death show will be on the 1st of september… tang will be organizing it.

    there are also rumors abour ENT coming here in november…

  17. Nox says:

    Hey check out this blog http://truepunkmetal.blogspot.com/. You can download Sodom’s demo there!

  18. Kid says:

    extreme noise terror?
    you got to be real man!
    tah la malas nak berharap bertahun-tahun aku dgr rumours macam2 band nak datang.
    baru dapat napalm death, kreator dan beberapa kerat bands lain jer.
    budak indon, singapore dah tak heran, macam2 bands dorang dah tengok.
    MALAYSIA adalah negara paling membosankan! KID

  19. shahrizal says:

    totally agree kid 🙂

  20. Dude says:

    MALAYSIA ITU INI TAK BOLEH!!!!

  21. azam says:

    negara kita kurang d kenali kot…kasihan
    😉

  22. encik osman kencing suasa says:

    MALAYSIA RAKYATNYA LEMAH…CEPAT PENGARUH!…HAHAHA

  23. khairul azizi says:

    malaysia..just put the word at the end of the name.let burn the flag..hahha

  24. myo says:

    msia bosan tapi gua syg msia.

  25. aizu says:

    aku ada tanya ENT.dorg ckp mmg nak jadi dtg malaysia.but tarikh tak comfirm lagi.hope jadi lah hehe

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.